De Marquis Spas CROWN collectie

Stel je voor: een meesterwerk van innovatie dat alle verwachtingen overtreft. Maak kennis met de splinternieuwe Crown Collection van Marquis. Deze collectie is het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling, waarbij we onze meest geavanceerde therapiefuncties en luxe voorzieningen hebben samengebracht in een ongeëvenaard hydromassagesysteem.

De Crown Collection is een ware evolutie binnen Marquis, voortgekomen uit onze bekroonde Signature Series en verrijkt met de meest verfijnde kenmerken van onze revolutionaire Vector21 Series. We hebben niets aan het toeval overgelaten en zijn tot in de kleinste details gegaan om een ervaring te creëren die je versteld zal doen staan.

Wat maakt de Crown Collection zo uniek? Laten we enkele van de baanbrekende functies benoemen. Ten eerste hebben we onze gepatenteerde Dynamic Flow Control-klep toegevoegd, die zorgt voor een precieze controle over de waterstroom en een ongeëvenaarde aanpassing aan jouw persoonlijke voorkeuren. Daarnaast introduceren we de Regal Hydrokinetic™ (RHK™) therapiejets, die een krachtige en gerichte hydromassage leveren, zoals je nog nooit eerder hebt ervaren.

Wil je meer weten over deze opmerkelijke collectie? Bekijk dan de onderstaande video, waarin we je meenemen op een reis door de innovatieve wereld van de Crown Collection. Ontdek hoe deze meesterlijke creatie van Marquis jou kan voorzien van de ultieme ontspanning en genot.

Bereid je voor op een nieuwe dimensie van wellness en luxe. De Crown Collection van Marquis wacht op jou.

 
 Klaar om te relaxen in jouw heerlijke Marquis Spas massagebad?

Overzicht Crown collectie

The SPIRIT

3 Persoons spa
32 Jets

The WISH

5 Persoons spa
29 Jets

The RESORT

5 Persoons spa
50 Jets

The EPIC

6 Persoons spa
53 Jets

The SUMMIT

7 Persoons
65 Jets

Mogelijke opties

 • Bluetooth Audio System met dubbele luidsprekers en een subwoofer. Het streamen van muziek kan rechtstreeks worden bediend vanaf het MQTouch™ kleurentouchscreen van de hot tub.
 • Jewel Lighting met dimbare multikleurige LED's in het interieur van de spa en dimbare witte LED's op de hoeken van de buitenkant van de spa. Voegt ook achtergrondverlichting toe aan de Dynamic Flow Control-klep.
 • MicroSilk zuurstoftherapie voor een gezonde en jongere huid.
 • Environments instaptrappen en (opberg)banken in hetzelfde materiaal als de omkasting van de spa.
 • Coverlift keuze uit verschillende coverlift systemen om het isolerend deksel nog makkelijker te openen.

De beste en meest relaxerende massage

Ons systeem met "HIGH-Flow LOW-Pressure" optimaliseert de waterstroom door de turbulentie tussen de pompen en jets te minimaliseren. We verplaatsen meer water in plaats van te vertrouwen op Low-Flow High Pressure. Als gevolg hiervan ervaart u een diepere massage van spierweefsel zonder huidongemak te veroorzaken. Met andere woorden, "Hoge doorstroming, geen prikkeling!" Aangedreven door onze pompen met de hoogste doorstromingssnelheid, hebben de spas uit de Crown Collectie een indrukwekkend debiet naar de jets voor de ultieme hydromassage-ervaring.

 • Onze nieuwe Regal Hydrokinetic (RHK) jets leveren enorme doorstroomvolumes in drie verschillende sensaties: Target Touch jets zorgen voor een gerichte waterstroom die zich richt op specifieke delen van het lichaam. Pulse Touch jets masseren zachtjes het onderliggende weefsel met draaiende waterwervelingen. Multi-Touch jets creëren een bredere massagesensatie voor grote spierzones.

 • Dynamic Flow Control-kleppen zijn krachtig eenvoudig. Het draaien van de hendel naar rood activeert de rode H.O.T. Zone jets. Het draaien naar blauw activeert de blauwe jets. Overal daartussenin activeert alle jets in uw zitplaats. Bovendien kunt u met een intuïtieve luchtaanpassing de perfecte massage instellen.

 • H.O.T.™ Zones: High-Output Therapy™ zones richten zich op specifieke zones van het lichaam met clusters van diepweefsel RHK-40 jets. Vergelijkbaar met de gewichtige handpalmen van een ervaren masseur, zijn H.O.T. Zones ideaal voor gespannen spiergroepen die iets extra's nodig hebben. Dynamic Flow Control-kleppen bevinden zich in de buurt van elke H.O.T. Zone-zitplaats, zodat u eenvoudig het perfecte intensiteitsniveau kunt instellen.

 • De Regal Whitewater-4™ jet levert alles, van een zachte voetmassage tot een opwindende uitbarsting van been- en voettherapie. Met een waterstroom tot 250 liter per minuut.

 • Speciale Massage plaatsen bieden flexibiliteit en variëteit. De Deep-Tissue Massage Zitplaats of lounge (met Target Touch jets) levert een gerichte stroom van water, ideaal voor chronische pijn of actieve levensstijlen. De Shiatsu Massage Zitplaats (met roterende Pulse Touch jets) helpt u ontspannen en weer in balans komen. Dankzij zachte, aanhoudende massage is de Relaxation Massage Zitplaats (met Multi-Touch jets) een vredige plek om te herbronnen. En de Swedish Massage Zitplaats of lounge combineert diepweefselmassage met verschillende andere massages voor een alles-in-één therapie-ervaring.

Het veiligste, schoonste en gemakkelijkste wateronderhoudssysteem.

ConstantClean+™ is het meest efficiënte en handige watersysteem op de markt. Standaard op alle hot tubs van de Crown Collection, reinigt het meer watervolume in veel minder tijd: tot wel 51 keer per dag in slechts 2-1/2 uur!

Kenmerken en Voordelen van ConstantClean+:

 • High-Flow VORTEX filtratie verwijdert vuil zowel bovenaan als onderaan.
 • De Marquis Spas ozonator zorgt voor 80% minder chloorgebruik en automatische ontsmetting.
 • De SmartClean™ software plant automatisch reinigingscycli twee keer per dag. Het systeem voelt aan wanneer je je spa gebruikt en plant automatisch een reinigingscyclus na elk gebruik. Zodra je waterlevels in balans zijn, draait het systeem vrijwel op autopilot. Je hoeft alleen periodiek je waterlevels te testen en indien nodig kleine aanpassingen te maken. Dat is alles!
 
 Klaar om te relaxen in jouw heerlijke Marquis Spas massagebad?

De voordelen van MicroSilk zuurstoftherapie.

Spas van de Crown collectie kunnen helpen om je levenskwaliteit te verbeteren, en ook je huidgezondheid!
MicroSilk is als een zuurstoffacial voor je hele lichaam. Deze geavanceerde therapie is optioneel verkrijgbaar op elk Crown-model. 
Iedereen die MicroSilk toevoegt, is er dol op!

Kenmerken en voordelen van MicroSilk:

 • Miljarden microbubbels omhullen je lichaam in een zuurstofrijke wolk, bevorderen de bloedcirculatie, hydratatie en exfoliatie.
 • Het zuurstofniveau in het water is tot wel 70% hoger dan in kraanwater, waardoor opgeloste zuurstof naar de huid wordt getransporteerd.
 • Microbubbels zorgen voor een kalmerende, bruisende sensatie die luxe aanvoelt.
 • Vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels.
 • Kan verlichting bieden bij symptomen van eczeem en psoriasis.


 
 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief