The Crown Spirit

De Spirit is één en al helende therapie. Zijn gebogen voorzijde biedt een elegante instap, met vier hydromassagesplaatsen biedt hij comfortabel plaats voor drie personen. De rustgevende ligzetel met Shoulder H.O.T. Zone-jets biedt therapie voor het hele lichaam. De diepe therapiezetel met Lumbar H.O.T. Zone-jets werkt op al je rugspieren. De vlakke "cool down" zitplaats zorgt ervoor dat je veilig in en uit kan stappen. De Spirit vernieuwt je lichaam en geest elke dag.

 
 


the Spirit


Gespecialiseerde Massageplaatsen

 
Gespecialiseerde massageplaatsen bieden flexibiliteit en variatie. De Deep-Tissue Massagestoel (met Target Touch-jets) levert een gerichte stroom van water die ideaal is voor chronische pijn of actieve levensstijlen. De Shiatsu Massagestoel (met roterende Pulse Touch-jets) helpt je ontspannen en weer in balans te komen. Dankzij zachte, aanhoudende massage is de Relaxation Massagestoel (met Multi-Touch-jets) een vredige plek om te ontspannen. 


Specificaties  

  •  165 x 215 x 90 cm
  • 32 Jets
  • 4 massageplaatsen
  • 1 Pomp
  • Inhoud: 1005 liter
  • Gewicht leeg: 209 kg
  • 240V 16A
Klaar om te relaxen in jouw heerlijke Marquis Spas massagebad?

Crown Environments

Ontworpen en gebouwd door Marquis met hetzelfde nauwgezette vakmanschap en duurzame materialen, vullen optionele Crown Environments trappen en banken perfect uw Crown Collectie spa aan en bieden ze gemakkelijkere toegang en extra zitplaatsen. Een selectie van instapjes en opbergbanken verheft uw spa naar een nog hoger niveau van verfijning.

Jewel LED-lighting system

De Jewel LED-verlichtingsoptie voegt dimbare multicolor LED's toe aan de binnenkant van de spa, dimbare witte LED's aan de hoeken van de buitenkant van de spa, en achtergrondverlichting aan de Dynamic Flow Control-klep. Creëer de perfecte sfeer en sla uw favoriete instellingen op voor de volgende keer.

Bluetooth Audio System

Met de mogelijkheid om audioweergave te regelen vanaf uw Crown MQTouch™ kleurentouchscreen, brengt het optionele Bluetooth-audiosysteem draadloos muziekstreamen naar uw Crown Collectie spa. Twee luidsprekers en een subwoofer helpen u het feestje op gang brengen of ontspannen en bieden de kalmerende voordelen van muziektherapie.

Herstel de jeugdige uitstraling van uw huid met MicroSilk

Het gebruik van MicroSilk is vergelijkbaar met het geven van een zuurstofbehandeling aan uw hele lichaam. Optioneel op de hele Crown collectie, helpt MicroSilk bij het verminderen van de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels, en kan verlichting bieden bij bepaalde huidaandoeningen. Miljarden zuurstof microbubbels dringen diep door in de poriën van de huid en haarfollikels om onzuiverheden te verwijderen en de bloedcirculatie en hydratatie te bevorderen, waardoor uw huid verfrist en verjongd wordt.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief