Barbecue workshops


We begrijpen dat de barbecue voor velen van ons een mysterieus rijk is vol smakelijke beloftes en potentieel, maar ook vol frustraties. Heb je ooit staan stuntelen met houtskool, worstelend met de juiste temperatuur en timing, terwijl de hongerige gasten ongeduldig staan te wachten?

Maak je geen zorgen, want wij hebben de oplossing! Bij Het Buitenhuis geloven we dat iedereen een BBQ-meester kan worden! Ervaar dit tijdens een van onze workshops.

Onze barbecuechef, staat klaar om jou op een smakelijke reis te leiden. Samen zullen we het mysterie ontrafelen, de grillmeester in jou wakker maken en je leren hoe je de sappigste steaks, perfect gegrilde groenten en onweerstaanbare hamburgers kunt bereiden.

Onze BBQ Workshop is geen gewone cursus. Het is jouw kans om de held te worden van je eigen achtertuinfeestjes en de heerlijkste gerechten te serveren aan je vrienden en familie. We hebben een duidelijk plan voor jou uitgestippeld, en we zullen je stap voor stap begeleiden om zelfverzekerd en met plezier achter de grill te staan.

Laat je gebrekkige BBQ-skills achter je en omarm de geur van succes!
Meld je vandaag nog aan voor onze barbecue workshop en word de grillmeester die je altijd al had willen zijn.
We hebben workshops voor Big Green Egg, Ofyr, The Bastard, Alfa Forni,... voor elk wat wils.


Verleg je grenzen en maak van dit najaar een smakelijk avontuur. 
We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op één van onze BBQ Workshops en samen te grillen naar grootsheid!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief