The Crown Wish

  De Wish is alles waarvan je hebt gedroomd dat een bubbelbad zou kunnen zijn. Vier meerdere niveaus zitplaatsen zijn geschikt voor elk lichaamstype, inclusief een verhoogde zitplaats om op te warmen of af te koelen. Daarnaast is er een loungezitplaats voor het hele lichaam met voldoende ruimte om je comfortabel in te wiegen, met Lumbar H.O.T. Zone jets. Een diepe therapiezitplaats heeft Shoulder H.O.T. Zone jets. Bovendien kunnen twee unieke zitplaatsen en een afkoelingszitplaats ook profiteren van de Regal Whitewater-4 jet (bij het 2-pomps model). Een deel van de opbrengst van de verkoop van de Wish wordt gedoneerd aan Make-A-Wish® om wensen te vervullen voor kinderen met ernstige gezondheidsproblemen.

 
 


the Wish


Gespecialiseerde Massageplaatsen

De gespecialiseerde massagestoelen bieden flexibiliteit en variatie. De stoel voor diepe weefselmassage (met Target Touch jets) levert een gerichte stroom van water die ideaal is voor chronische pijn of actieve levensstijlen. De Shiatsu-massagestoel (met roterende Pulse Touch jets) helpt je ontspannen en opnieuw in balans te komen. Dankzij zachte, aanhoudende massage is de ontspanningsmassagestoel (met Multi-Touch jets) een vredige plek om jezelf te centreren. En de Zweedse massagestoel combineert diepe weefselmassage met verschillende sensaties voor een alles-in-één therapie.Specificaties  

  • 215 x 215 x 90 cm
  • 30Jets
  • 5 Plaatsen
  • 1 Pomp
  • 2e Pomp optioneel
  • Inhoud: 985 liter
  • Gewicht leeg: 386 kg
  • 240V 16A
Klaar om te relaxen in jouw heerlijke Marquis Spas massagebad?

Crown Environments

Ontworpen en gebouwd door Marquis met hetzelfde nauwgezette vakmanschap en duurzame materialen, vullen optionele Crown Environments trappen en banken perfect uw Crown Collectie spa aan en bieden ze gemakkelijkere toegang en extra zitplaatsen. Een selectie van instapjes en opbergbanken verheft uw spa naar een nog hoger niveau van verfijning.

Jewel LED-lighting system

De Jewel LED-verlichtingsoptie voegt dimbare multicolor LED's toe aan de binnenkant van de spa, dimbare witte LED's aan de hoeken van de buitenkant van de spa, en achtergrondverlichting aan de Dynamic Flow Control-klep. Creëer de perfecte sfeer en sla uw favoriete instellingen op voor de volgende keer.

Bluetooth Audio System

Met de mogelijkheid om audioweergave te regelen vanaf uw Crown MQTouch™ kleurentouchscreen, brengt het optionele Bluetooth-audiosysteem draadloos muziekstreamen naar uw Crown Collectie spa. Twee luidsprekers en een subwoofer helpen u het feestje op gang brengen of ontspannen en bieden de kalmerende voordelen van muziektherapie.

Herstel de jeugdige uitstraling van uw huid met MicroSilk

Het gebruik van MicroSilk is vergelijkbaar met het geven van een zuurstofbehandeling aan uw hele lichaam. Optioneel op de hele Crown collectie, helpt MicroSilk bij het verminderen van de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels, en kan verlichting bieden bij bepaalde huidaandoeningen. Miljarden zuurstof microbubbels dringen diep door in de poriën van de huid en haarfollikels om onzuiverheden te verwijderen en de bloedcirculatie en hydratatie te bevorderen, waardoor uw huid verfrist en verjongd wordt.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief