The Crown Summit

  De Summit is het ultieme toevluchtsoord om je stam bijeen te brengen. Drie naast elkaar geplaatste Adirondack-stoelen verwennen elk deel van je vermoeide lichaam. Aan de overkant leveren vier aangrenzende hydromassage-zitplaatsen verzachtende verlichting, met gemakkelijke toegang tot de opwindende Regal Whitewater-4™-straal. Vier H.O.T. Zones bieden gerichte controle en flexibiliteit, en de open indeling biedt voldoende ruimte om je benen te strekken!

 
 


the Summit


Gespecialiseerde Massageplaatsen

De gespecialiseerde massagestoelen bieden flexibiliteit en variatie. De stoel voor diepe weefselmassage (met Target Touch jets) levert een gerichte stroom van water die ideaal is voor chronische pijn of actieve levensstijlen. De Shiatsu-massagestoel (met roterende Pulse Touch jets) helpt je ontspannen en opnieuw in balans te komen. Dankzij zachte, aanhoudende massage is de ontspanningsmassagestoel (met Multi-Touch jets) een vredige plek om jezelf te centreren. En de Zweedse massagestoel combineert diepe weefselmassage met verschillende sensaties voor een alles-in-één therapie.Specificaties  
 

  • 239 x 239 x 90 cm
  • 65 Jets
  • 7 Plaatsen
  • 2 Pompen
  • Inhoud: 1780 liter 
  • Gewicht leeg: 499 kg
  • 240V 20A

Klaar om te relaxen in jouw heerlijke Marquis Spas massagebad?

Crown Environments

Ontworpen en gebouwd door Marquis met hetzelfde nauwgezette vakmanschap en duurzame materialen, vullen optionele Crown Environments trappen en banken perfect uw Crown Collectie spa aan en bieden ze gemakkelijkere toegang en extra zitplaatsen. Een selectie van instapjes en opbergbanken verheft uw spa naar een nog hoger niveau van verfijning.

Jewel LED-lighting system

De Jewel LED-verlichtingsoptie voegt dimbare multicolor LED's toe aan de binnenkant van de spa, dimbare witte LED's aan de hoeken van de buitenkant van de spa, en achtergrondverlichting aan de Dynamic Flow Control-klep. Creëer de perfecte sfeer en sla uw favoriete instellingen op voor de volgende keer.

Bluetooth Audio System

Met de mogelijkheid om audioweergave te regelen vanaf uw Crown MQTouch™ kleurentouchscreen, brengt het optionele Bluetooth-audiosysteem draadloos muziekstreamen naar uw Crown Collectie spa. Twee luidsprekers en een subwoofer helpen u het feestje op gang brengen of ontspannen en bieden de kalmerende voordelen van muziektherapie.

Herstel de jeugdige uitstraling van uw huid met MicroSilk

Het gebruik van MicroSilk is vergelijkbaar met het geven van een zuurstofbehandeling aan uw hele lichaam. Optioneel op de hele Crown collectie, helpt MicroSilk bij het verminderen van de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels, en kan verlichting bieden bij bepaalde huidaandoeningen. Miljarden zuurstof microbubbels dringen diep door in de poriën van de huid en haarfollikels om onzuiverheden te verwijderen en de bloedcirculatie en hydratatie te bevorderen, waardoor uw huid verfrist en verjongd wordt.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief