The Crown Epic

 

De Epic is een ware legende. Met sculpturaal meerdere niveaus zitplaatsen voor zes personen, inclusief een full-body Adirondack-stoel voor krachtige nek-tot-voet therapie. De superdiepe inweekstoel omhult u met warmte, gericht op uw nek, schouders en ruggengraat. Met vijf H.O.T. Zones - Lumbaal, Schouder en Voet - inclusief een Regal Whitewater-4 jet, zult u deze hot tub zeker doorvertellen aan de volgende generaties.

 
 


the Epic


Gespecialiseerde Massageplaatsen

 
Gespecialiseerde massagestoelen bieden flexibiliteit en variatie. De Deep-Tissue Massage Seat (met Target Touch jets) levert een gerichte stroom van water, ideaal voor chronische pijn of actieve levensstijlen. De Shiatsu Massage Seat (met roterende Pulse Touch jets) helpt u ontspannen en weer in balans te komen. Dankzij zachte, aanhoudende massage is de Relaxation Massage Seat (met Multi-Touch jets) een vredige locatie om weer in het middelpunt te komen. En de Swedish Massage Seat combineert diepweefselmassage met verschillende sensaties voor alles-in-één therapie. 


Specificaties  

  • 229 x 229 x 90 cm
  • 53 Jets
  • 6 Plaatsen
  • 2 Pompen
  • Inhoud: 1475 liter 
  • Gewicht leeg: 386 kg
  • 240V 20A
Klaar om te relaxen in jouw heerlijke Marquis Spas massagebad?

Crown Environments

Ontworpen en gebouwd door Marquis met hetzelfde nauwgezette vakmanschap en duurzame materialen, vullen optionele Crown Environments trappen en banken perfect uw Crown Collectie spa aan en bieden ze gemakkelijkere toegang en extra zitplaatsen. Een selectie van instapjes en opbergbanken verheft uw spa naar een nog hoger niveau van verfijning.

Jewel LED-lighting system

De Jewel LED-verlichtingsoptie voegt dimbare multicolor LED's toe aan de binnenkant van de spa, dimbare witte LED's aan de hoeken van de buitenkant van de spa, en achtergrondverlichting aan de Dynamic Flow Control-klep. Creëer de perfecte sfeer en sla uw favoriete instellingen op voor de volgende keer.

Bluetooth Audio System

Met de mogelijkheid om audioweergave te regelen vanaf uw Crown MQTouch™ kleurentouchscreen, brengt het optionele Bluetooth-audiosysteem draadloos muziekstreamen naar uw Crown Collectie spa. Twee luidsprekers en een subwoofer helpen u het feestje op gang brengen of ontspannen en bieden de kalmerende voordelen van muziektherapie.

Herstel de jeugdige uitstraling van uw huid met MicroSilk

Het gebruik van MicroSilk is vergelijkbaar met het geven van een zuurstofbehandeling aan uw hele lichaam. Optioneel op de hele Crown collectie, helpt MicroSilk bij het verminderen van de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels, en kan verlichting bieden bij bepaalde huidaandoeningen. Miljarden zuurstof microbubbels dringen diep door in de poriën van de huid en haarfollikels om onzuiverheden te verwijderen en de bloedcirculatie en hydratatie te bevorderen, waardoor uw huid verfrist en verjongd wordt.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief