HET BUITENHUIS, EEN VERHAAL OVER
FAMILIE, LIEFDE EN VEEL PASSIE!


Het Buitenhuis is een familiebedrijf met een geschiedenis van meer dan 20 jaar. Gedurende die tijd zijn we uitgegroeid tot dé autoriteit op het gebied van outdoor wellness en outdoor beleving, zowel binnen als buiten Dendermonde. Bij ons staan ambitie, innovatie en groei altijd centraal. We investeren voortdurend in ons team door middel van opleiding en coaching, om hen te stimuleren en te motiveren. We geloven dat alleen wanneer onze medewerkers de beste versie van zichzelf kunnen zijn, wij als bedrijf de beste versie van onszelf kunnen worden. Daarnaast hechten we veel waarde aan persoonlijke service en streven we er altijd naar om tot het uiterste te gaan voor onze klanten.

Jonathan D'Hondt, bestuurder

Jonathan heeft het bedrijf van zijn ouders in 2017 overgenomen en is vastbesloten om de succesvolle reputatie voort te zetten.

Jonathan is niet alleen een gepassioneerde ondernemer, maar heeft ook een grote liefde voor barbecueën en tuindesign.  Zijn kennis en vaardigheden op dit gebied zijn dan ook van onschatbare waarde bij het ontwerpen van overkappingen en buitenkeukens.

Kwaliteit en service staan aan de basis van ons succes!


Valerie De Vlieger, sales & events

Valerie is onze jongste en nieuwste werknemer. Met jarenlange ervaring in de horecasector weet ze als geen ander hoe ze klanten moet adviseren. 

Bij ons bedrijf staat ze in voor advies en verkoop van onze tuinmeubelen, de planning van onze workshops en het up-to-date houden van onze social media. Met haar passie voor design en schoonheid, vastberadenheid en toewijding is ze een waardevolle aanwinst voor ons team.

Valerie, sales & support

Maak kennis met Valerie, een vertrouwd gezicht bij Het Buitenhuis gedurende meer dan 20 jaar. Als een ware pijler van ons bedrijf, zet ze zich vol passie en toewijding in alsof het haar eigen zaak is. 

 Ze vervult een essentiële rol binnen ons team als verantwoordelijke voor de verkoop, planning en service na verkoop. Met haar expertise en persoonlijke benadering zorgt ze ervoor dat onze klanten de best mogelijke ervaring hebben, vanaf het eerste contact tot lang na de aankoop.

Gino, sales & warranty

Gino is een ervaren professional die op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen en trends in de sector. Hij beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en weet hoe hij op een vriendelijke en gepersonaliseerde manier met klanten kan omgaan.

Hij zorgt voor een professionele en zorgvuldige afhandeling van elke verkoop, waardoor klanten altijd tevreden zijn met hun aankoopervaring.


Jona, service & tech

Jona, een vertrouwd gezicht bij Het Buitenhuis met een schat aan ervaring in terrasoverkappingen en technische herstellingen. Als een vriend des huizes is hij altijd in de buurt om te helpen. Met zijn jarenlange expertise en toewijding zorgt Jona ervoor dat elke installatie en reparatie tot in de puntjes wordt uitgevoerd. 

Klanten kunnen rekenen op zijn vakmanschap en vriendelijke benadering, waardoor ze zich direct op hun gemak voelen.

Bart, service & tech

Maak kennis met Bart, een gewaardeerde technieker bij Het Buitenhuis met bijna 10 jaar ervaring in ons team. Als gepassioneerd houtbewerker zorgt hij ervoor dat elk project tot in de puntjes wordt afgewerkt. Bart is een meester in zijn vak en streeft altijd naar perfectie. Zijn oog voor detail en vakmanschap maken hem een waardevolle toevoeging aan ons team. 

Klanten kunnen vertrouwen op Bart's expertise en enthousiasme om hun droomprojecten werkelijkheid te laten worden.

Marianne, la mama

Ontmoet Marianne, een bijzondere persoonlijkheid en een van de oprichters van Het Buitenhuis. Hoewel ze officieel met pensioen is, blijft Marianne graag langskomen in ons bedrijf. Als een van de startende krachten samen met haar geliefde echtgenoot Eddy, draagt ze Het Buitenhuis diep in haar hart. 

Haar betrokkenheid en ervaring zijn van onschatbare waarde en we zijn vereerd om Marianne te hebben als een waardevol lid van onze Buitenhuis-familie.

Maïté, housekeeping

Last but nog least, ons Maïte, een onmisbare kracht in ons team bij Het Buitenhuis. Met haar zorg en toewijding zorgt ze ervoor dat onze toonzaal altijd in uitstekende staat verkeert. Als een van de belangrijkste schakels in ons team, houdt Maïte alles piekfijn in orde. 

Wat haar extra bijzonder maakt, is haar vrolijke en zingende aanwezigheid terwijl ze door de toonzaal loopt. Haar positieve energie is besmettelijk en creëert een levendige sfeer.

HET BUITENHUIS, AL MEER DAN 20 JAAR

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief