Terrasoverkappingen met lamellen

Wil jij de controle hebben over de perfecte balans tussen zon en schaduw op jouw terras?

Dan is een lamellen terrasoverkapping dé oplossing voor jou. Deze slimme pergola met lamellendak bestaat uit meerdere lamellen die moeiteloos kunnen kantelen of zelfs openschuiven. Zo creëer je eenvoudig het ideale streepje zonlicht of schaduw om volop te genieten van je terras en de frisse buitenlucht.

Maar er is meer! Het lamellendak geeft je de vrijheid om de lichtinval en temperatuur op je terras zelf te bepalen. Wil je genieten van een zonnige ochtend of juist verkoeling zoeken op een hete middag? Met de lamellen pas je het eenvoudig aan naar jouw wensen.

Daarnaast zorgen de lamellen voor natuurlijke ventilatie onder de overkapping, waardoor de koelte behouden blijft op warme dagen. En als de zon ondergaat of de temperaturen wat lager zijn, hoef je niet naar binnen te gaan. Met extra opties zoals sfeervolle ledverlichting, geïntegreerde screens en terrasverwarming kun je ook 's avonds of tijdens koelere dagen comfortabel buiten blijven vertoeven Kies voor de ultieme flexibiliteit en controle over jouw buitenruimte met een lamellen overkapping. Creëer het perfecte samenspel tussen zon en schaduw, geniet van natuurlijke ventilatie en blijf buiten vertoeven, ongeacht het weer. Het is tijd om jouw terraservaring naar een hoger niveau te tillen.

 
 


Overzicht pergola's met lamellendak


Klaar om de volgende stap te zetten naar jouw prachtige Brustor terrasoverkapping?

  Brustor B150 (XL) Terrasoverkapping met lamellendak


 • Strak design
 • Personalisatie mogelijk
 • Geen zichtbare schroeven

Brustor B200 (XL)
Terrasoverkapping met lamellendak


 • Enorm veelzijdige overkapping met kantelbare lamellen
 • Geïntegreerde screens
 • Tal van opties mogelijk

Brustor B250 XL Terrasoverkapping met lamellendak  


 • Spatwaterdichte terrasoverkapping
 • Winddichtheid blijft gegarandeerd
 • Warmte blijft beter behouden

  Brustor B600 S 
Terrasoverkapping met openschuifbaar lamellendak


 • Terrasoverkapping met openschuifbaar lamellendak
 • In geopende toestand nemen de lamellen slechts 13% van de totale oppervlakte in
 • Bediening via de Brustor Connect App (optie)

Brustor B720 XL Terrasoverkapping met 
glas- en lamellendak
 


 • Combinatie vast dakdeel & kantelbaar lamellendak
 • Optimale lichtinval in de woning
 • Optionele geïntegreerde screens

Types lamellen overkappingen

Overkappingen met kantelbare lamellen

Bij een lamellendak met kantelbare lamellen kan je, zoals de naam het al zegt, de lamellen kantelen. De kantelbare lamellen in combinatie met het strakke en tijdloze design zorgen niet alleen voor de perfecte schaduw, maar ook voor een moderne uitstraling van je tuin. Aangebouwd aan je woning, losstaand in je tuin of als inbouwdak. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ontdek onze overkappingen met kantelbare lamellen: B150 (XL), B200 (XL), B250 XL.

Overkappingen met openschuifbaar lamellendak

Met een openschuifbaar lamellendak geniet je van het beste van twee werelden: je kan de lamellen zowel kantelen als openschuiven. Hierdoor creëer je niet alleen de perfecte schaduw, in geopende toestand zorg je ook voor maximale lichtinval in je woning. Wist je dat de Brustor pergola’s met openschuifbaar lamellendak uniek zijn? Ze hebben compacte s-vormige lamellen die in geopende toestand maar 13% van het totale oppervlak innemen. Een minimaal pakket aan lamellen voor een maximale lichtinval. Ontdek onze overkapping met openschuifbare lamellen: de B600S.

Overkappingen met glas- en lamellendak

Dankzij deze innovatieve overkapping combineer je een vast dakgedeelte in glas, polycarbonaat of sandwichpanelen met een dakdeel met kantelbare lamellen. Een nieuw product van Brustor dat zorgt voor heel wat extra gebruiksmogelijkheden. Zo kan je een overdekt plekje creëren onder je overkapping waar je tuinmeubelen droog staan én dat zorgt voor lichtinval in je woning. Dit in combinatie met de voordelen van kantelbare lamellen. Ontdek onze gloednieuwe overkapping: de B720 XL.


Op maat naar jouw wensen

Personaliseer naar hartenlust

Bij Brustor geloven we in het creëren van terrasoverkappingen die perfect passen bij jouw persoonlijke smaak en behoeften. Daarom bieden we een breed scala aan personalisatiemogelijkheden, zodat je jouw overkapping helemaal op maat kunt maken.

Het begint allemaal met de keuze van de RAL-kleur voor de structuur en de lamellen. Op deze manier kan je jouw overkapping naadloos laten aansluiten bij de kleur van jouw ramen of de stijl van jouw woning. Zo creëer je een harmonieus geheel dat perfect bij jouw tuin past.

Maar daar houdt het niet op. We bieden ook een scala aan extra's en accessoires om het comfort en de functionaliteit van jouw terrasoverkapping te verhogen. Kies bijvoorbeeld voor geïntegreerde ledverlichting of ledspots, zodat je 's avonds kunt genieten van een sfeervolle ambiance. Voeg terrasverwarming toe om ook tijdens koelere avonden aangenaam buiten te kunnen zitten. Met screens kan je de zijkanten van de overkapping wind- en zonvrij maken, terwijl je met bluetooth speakers kunt genieten van jouw favoriete muziek in de buitenlucht. En voor extra gemak zijn er ook stopcontacten beschikbaar om elektrische apparaten aan te sluiten.

Met al deze opties en mogelijkheden kan je jouw terras transformeren tot een waar paradijs waar je kunt ontspannen, genieten en tot rust komen. Laat jouw creativiteit de vrije loop en ontwerp de terrasoverkapping van jouw dromen met Brustor.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief