Brustor B200 (XL) terrasoverkapping met lamellendak 


Klaar om de volgende stap te zetten naar jouw prachtige Brustor terrasoverkapping?

De B200(XL) is de terechte publiekslieveling

De B200 (XL) lamellen terrasoverkapping is de meest complete en veelzijdige keuze binnen ons assortiment. Het biedt uitgebreide personalisatiemogelijkheden die zeker in de smaak vallen. Met het geautomatiseerde lamellendak kun je zelf de positie van de lamellen bepalen. Je hebt de keuze tussen lamellen van 16 cm breed of de XL versie van 21 cm breed. Met de XL lamellen krijg je een strakker dakontwerp wanneer de lamellen gesloten zijn en geniet je van een grotere hoeveelheid lichtinval wanneer ze open zijn. Of je nu de zon volledig wilt controleren, de lamellen wilt sluiten tijdens een onverwachte regenbui of ze gekanteld wilt instellen, met de B200 (XL) kun je volledig naar jouw wensen genieten in alle comfort.

Enorm veelzijdige overkapping met kantelbare lamellen

De B200 (XL) lamellen terrasoverkapping biedt een grote veelzijdigheid dankzij de kantelbare lamellen. Hiermee kun je eenvoudig de hoeveelheid zonlicht en schaduw reguleren en de ideale atmosfeer creëren op jouw terras.

Geïntegreerde screens

De B200 (XL) kan worden uitgerust met geïntegreerde screens. Deze bieden extra bescherming tegen wind en zon en maken het mogelijk om een afgesloten en comfortabele ruimte te creëren onder de overkapping.

Tal van opties mogelijk

Met de B200 (XL) heb je een breed scala aan opties om jouw terrasoverkapping aan te passen aan jouw specifieke wensen. Denk hierbij aan verlichtingsopties, extra accessoires en afwerkingen die zorgen voor een unieke uitstraling en functionaliteit.

Kies voor de B200 (XL) lamellen terrasoverkapping en ontdek de veelzijdigheid en personalisatiemogelijkheden die deze overkapping te bieden heeft. Neem contact op met een Brustor dealer bij jou in de buurt voor meer informatie en advies.

 
 


Waarom kiezen voor de B200 (XL) terrasoverkapping met lamellendak?


De B200 (XL) terrasoverkapping met lamellendak is de perfecte oplossing als je optimaal wilt genieten van het buitenleven. 

Het biedt meer dan alleen zonwering, want het stelt je in staat om het hele jaar door van je tuin te profiteren. Of je het nu aan je huis wilt bevestigen als verlengstuk van je woning of vrijstaand in je tuin wilt plaatsen, de B200 (XL) past perfect bij jouw wensen en behoeften.

Op maat gemaakt voor optimaal gebruiksgemak

Elke terrasoverkapping van Brustor is uniek en wordt op maat gemaakt volgens jouw wensen. Je kunt de afmetingen, RAL-kleur en lamelgrootte zelf kiezen. Maar het personaliseren stopt daar niet. Je kunt bijvoorbeeld geïntegreerde ZIP screens toevoegen om bescherming te bieden tegen wind, zon, regen en insecten. Brustor zorgt ervoor dat de ZIP screens naadloos worden geïntegreerd in de structuur van de overkapping, zodat het design zo strak mogelijk blijft. De slanke structuur en het ontbreken van zichtbare schroeven zijn belangrijke esthetische troeven van de B200 (XL). De B200 (XL) is uitgerust met een geïntegreerd gootsysteem in de palen, waardoor je terras droog blijft. Daarnaast reageren praktische sensoren automatisch op weersveranderingen, wat extra gebruiksgemak biedt. Je kunt de terrasoverkapping bedienen via een afstandsbediening, smartphone of tablet.

Personaliseer jouw lamellendak naar jouw smaak

Er zijn tal van mogelijkheden voor functionele en sfeerverlichting, zoals dimbare ledverlichting in de lamellen (wit of RGB), ledspots in de structuur en directe of indirecte ledverlichting op de goten. Voor extra warmte op koele avonden is er terrasverwarming beschikbaar. Daarnaast kun je jouw favoriete muziek beluisteren via de Bluetooth-luidsprekers en de kleur van de terrasoverkapping afstemmen op de RAL-kleur van je ramen. De B200 (XL) biedt eindeloze mogelijkheden en toepassingen, waardoor het een absolute topper is in het Brustor-assortiment.

De ideale overkapping voor horecatoepassingen

Voor horecatoepassingen is de B200 (XL) terrasoverkapping bij uitstek geschikt. Het is de meest veelzijdige terrasoverkapping op de markt, verkrijgbaar in grote afmetingen en verschillende configuraties. Of je nu een standalone overkapping wilt, een aangebouwde variant, een dubbel dak, een inbouwdak, een gekoppelde overkapping of een overkapping in een specifieke vorm, de B200 (XL) biedt volledige overkapping voor grote oppervlaktes, perfect afgestemd op jouw terras. Elke optie en functie heeft een eigen doel, of het nu gaat om bescherming, verbetering of uitbreiding van jouw buitenruimte.

Kortom, kies voor de B200 (XL) terrasoverkapping met lamellendak en geniet van de perfecte oplossing om van het buitenleven te genieten.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief