Brustor B600 S terrasoverkapping met openschuifbaar lamellendak 


Klaar om de volgende stap te zetten naar jouw prachtige Brustor terrasoverkapping?

Ervaar de ultieme beleving van Outdoor Living met de B600 S terrasoverkapping met schuifdak.

Dankzij het geïntegreerde ontwerp van de screens oogt het geheel nog strakker en stijlvoller dan voorheen. Bovendien biedt de handige Brustor Connect App een eenvoudige bediening voor optimaal gebruiksgemak.

Met het openschuifbare lamellendak van de B600 S geniet je van ultieme flexibiliteit. In geopende toestand nemen de lamellen slechts 13% van de totale oppervlakte in, waardoor je een ruim en open gevoel behoudt. De mogelijkheid om het dak te schuiven geeft je de vrijheid om te kiezen tussen volledige blootstelling aan de zon of beschutting tegen regen en schaduw.

Kies voor nog meer gemak en controle door de terrasoverkapping te bedienen via de Brustor Connect App. Met deze handige optie heb je alle functies binnen handbereik en kun je de instellingen eenvoudig aanpassen naar jouw persoonlijke voorkeur.

De B600 S terrasoverkapping met schuifdak biedt de perfecte combinatie van functionaliteit, stijl en gebruiksgemak voor een ultieme Outdoor Living ervaring.

 
 


Waarom kiezen voor de B600 terrasoverkapping met openschuifbaar lamellendak?

De B600 S overkapping biedt het beste van twee werelden met kantelbare lamellen die ook openschuifbaar zijn.

Dit is ideaal als je maximale lichtinval in je woning wenst, zelfs tijdens de donkere dagen. De S-vormige lamellen schuiven zeer compact samen, waardoor in volledig geopende toestand slechts 13% van de totale oppervlakte wordt ingenomen.

Geniet van een strak ontwerp dankzij de geïntegreerde screens van de B600 S. 

Voor optimale windbescherming kunnen de screens naadloos worden geïntegreerd in het frame. Met het gepatenteerde ZIP-systeem blijven de screens strak in de geleiders en kun je kiezen uit een breed scala aan kleuren om de perfecte combinatie te vinden die bij jouw woning en terras past. Daarnaast zijn de screens beschikbaar in verschillende niveaus van doorzichtigheid, zodat je zelf kunt bepalen hoeveel doorkijk en privacy je hebt wanneer de screens gesloten zijn.

Met het kantelbare en openschuifbare dak van de B600 S kun je optimaal genieten van de zon. 

De S-lamellen kunnen in elke gewenste positie worden gekanteld, waardoor je zelf kunt bepalen hoeveel schaduw en ventilatie je wilt. Dit maakt het ideaal om gedurende de hele dag volop te genieten van de zon en vitamine D. Bovendien is Brustor de enige producent die zo'n compact lamellenpakket van slechts 13% aanbiedt wanneer het dak volledig geopend is.

Personaliseer de terrasoverkapping naar wens.

Standaard verkrijgbaar in RAL 7016 ST antraciet en RAL 9016 ST wit, maar met meer dan 200 optionele RAL-kleuren om uit te kiezen, kan de overkapping perfect aansluiten bij de architectuur van je huis. Daarnaast kun je kiezen voor sfeervolle ledverlichting en aangename terrasverwarming. Met de Brustor Connect App op je smartphone of tablet kun je eenvoudig de screens, lamellen en andere opties afzonderlijk bedienen. De B600 S Screen is ook voorzien van bredere en hogere goten voor een efficiënte afvoer van regenwater.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief