Brustor B720 XL terrasoverkapping met glas- en lamellendak 


Klaar om de volgende stap te zetten naar jouw prachtige Brustor terrasoverkapping?

Een combinatie van vast dakdeel en kantelbaar lamellendak

De B720 is een innovatieve terrasoverkapping van Brustor, gebaseerd op de B200 (XL). Wat deze overkapping uniek maakt, is de combinatie van een vast dakdeel en een dakdeel met lamellen, waardoor de gebruiksmogelijkheden aanzienlijk worden uitgebreid. Je kunt bijvoorbeeld een overdekte ruimte creëren om je tuinmeubelen op te bergen of een buitenkeuken te installeren. Bovendien zorgt de glasstrook ervoor dat je binnenin de woning kunt genieten van optimale lichtinval.

De B720 biedt de perfecte combinatie van een vast dakdeel en een kantelbaar lamellendak. Hierdoor heb je de flexibiliteit om de gewenste hoeveelheid zonlicht en ventilatie te regelen. Het vaste dakdeel zorgt voor bescherming tegen regen en creëert een overdekte ruimte, terwijl de kantelbare lamellen de mogelijkheid bieden om de hoeveelheid licht en schaduw naar wens aan te passen.

Voor extra comfort en bescherming kun je kiezen voor optionele geïntegreerde screens. Deze screens zorgen ervoor dat je beschermd bent tegen insecten en bieden privacy. Bovendien kunnen ze worden bediend via een afstandsbediening of de Brustor Connect App, waardoor je het gemak hebt om de screens naar wens te openen en sluiten.

 
 


Waarom kiezen voor de B700 terrasoverkapping met glasdak?

De B720 terrasoverkapping van Brustor biedt een flexibele oplossing met tal van mogelijkheden voor het creëren van een extra buitenruimte.

Door de combinatie van een vast dakdeel en een lamellendak worden nieuwe gebruiksmogelijkheden gerealiseerd. Het dak kan bestaan uit glaspanelen of sandwichpanelen, afhankelijk van jouw voorkeur.

Een van de voordelen van de B720 is de optimale lichtinval die wordt bereikt door de unieke combinatie van glas en lamellen. Het glasgedeelte fungeert als een lichtstraat, zelfs wanneer de lamellen gesloten zijn. Dit zorgt voor een aangename hoeveelheid natuurlijk licht in de terrasoverkapping.
De brede XL lamellen van 21 cm bieden de bekende voordelen op het gebied van zonwering en ventilatie, zoals bij de B200 (XL). De besturing kan worden gedaan via RTS of IO met behulp van een afstandsbediening of een smartphone.

Permanente droge ruimte onder de terrasoverkapping

Een ander belangrijk aspect van de B720 is dat het zorgt voor een permanent droge ruimte onder de overkapping. Het vaste glas- of kunststofdak biedt niet alleen optimale lichtinval in de woning, maar maakt het ook mogelijk om meubels droog te houden of zelfs een buitenkeuken te installeren. Het vaste gedeelte van de B720 kan zelfs worden omgebouwd tot een poolhouse of tuinberging.

Voor de horeca biedt deze terrasoverkapping met glas ook nieuwe mogelijkheden om het terras verder te optimaliseren op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en gezelligheid voor gasten. Het kan dienen als opslagruimte voor bestek, om tafels en stoelen droog te zetten, en nog veel meer.

Personaliseer jouw overkapping naar eigen wensen

Bij de B720 kun je ook kiezen uit verschillende personalisatiemogelijkheden. Net als bij de B200 (XL) worden verschillende RAL-kleuren aangeboden om de overkapping aan te passen aan jouw persoonlijke stijl. Daarnaast kun je kiezen tussen glaspanelen en sandwichpanelen voor het dak, elk met hun eigen gebruiksmogelijkheden.

Om de sfeer en gezelligheid te versterken, kunnen verschillende soorten ledverlichting worden geïntegreerd in het frame of de lamellen. Deze zorgen voor gelijkmatige verlichting en kunnen gedimd worden om de gewenste sfeer te creëren. Er is ook de mogelijkheid om LED-spots op alle zijden te integreren. Voor koelere avonden is er een krachtige 2000W-verwarming beschikbaar en om de pergola winddicht te maken, kunnen geïntegreerde screens aan alle zijden worden gekozen. Hierbij is er een ruime keuze aan kleuren en doorzichtigheid. Net als bij de B200 (XL) kan er ook een deurpaal worden geïnstalleerd om de geïntegreerde screens over de breedte te splitsen en zo de deuropening vrij te houden. In sommige gevallen is deze deurpaal nodig voor extra ondersteuning bij grotere daken.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief