Brustor B250 XL terrasoverkapping met lamellendak 


Klaar om de volgende stap te zetten naar jouw prachtige Brustor terrasoverkapping?

De B250 XL terrasoverkapping met lamellendak is een uitstekende keuze als je het hele jaar door wilt genieten van jouw favoriete plekje in de tuin of op het terras.

Deze variant op de B200 XL heeft lamellen van 21 cm breed en biedt enkele extra voordelen.
Dankzij de perfecte aansluiting van de lamellen op de goten is het dak van de B250 XL spatwaterdicht. Dit betekent dat je ook tijdens regenachtige dagen comfortabel onder de overkapping kunt zitten, zonder dat er water door de lamellen sijpelt. Bovendien zorgt deze perfecte aansluiting ook voor winddichtheid, waardoor je beschermd bent tegen gure wind.

Als je kiest voor de optionele geïntegreerde ZIP screens en terrasverwarming, wordt de overkapping volledig windvrij. De ZIP screens beschermen je niet alleen tegen wind, maar ook tegen zonlicht en regen. Bij de B250 XL is het ook mogelijk om de geïntegreerde ZIP screens te verdelen met behulp van een deurpaal. Hierdoor kun je een opening creëren en gemakkelijk doorgang krijgen, zonder dat je de screens volledig hoeft te openen. Daarnaast zorgt de terrasverwarming voor aangename stralingswarmte, die onder de overkapping behouden blijft. Dit maakt het mogelijk om zelfs op koudere dagen comfortabel buiten te zitten.

 
 


Waarom kiezen voor de B250 (XL) terrasoverkapping met lamellendak?

Strak en minimalistisch design

De B250 XL lamellendak overkapping van Brustor biedt een strak en minimalistisch design, waarbij er geen zichtbare schroeven of bedrading zijn. Dankzij de perfecte aansluiting van de 21 cm brede lamellen op de goot, ontstaat er een spatwaterdichte overkapping met een strakke uitstraling en een mooi effen dak wanneer de lamellen gesloten zijn. Het minimalistische design van de B250 XL zorgt voor een moderne en stijlvolle toevoeging aan jouw buitenruimte.

Speel met de zon en de schaduw dankzij kantelbare lamellen

Met de kantelbare lamellen van de B250 XL kun je eenvoudig spelen met zon en schaduw naar jouw wensen. Door de lamellen mee te draaien met de stand van de zon, kun je de perfecte schaduw creëren. De brede lamellen van 21 cm bieden niet alleen een strakke uitstraling, maar hebben ook functionele voordelen. Ze laten meer lichtinval toe, waardoor je in de herfst kunt genieten van extra natuurlijk licht wanneer je de lamellen kantelt. Bovendien kun je de lamellen op een kier zetten in de zomer, waardoor warme lucht kan stijgen en je kunt profiteren van natuurlijke ventilatie. Hierdoor kun je het hele jaar door comfortabel buiten zitten.

Uitgebreide keuze aan opties en eenvoudige bediening

De B250 XL wordt geleverd met een standaard RTS-sturing, waarmee je de overkapping eenvoudig kunt bedienen via een smartphone, tablet of zelfs met spraakassistenten zoals Google Home of Amazon Alexa. Of het nu gaat om het sluiten van de lamellen, het regelen van de verlichting of andere instellingen, je kunt het allemaal eenvoudig en op afstand regelen. Daarnaast kun je kiezen voor een optionele handzender met io bediening voor nog meer gebruiksgemak.
De B250 XL biedt ook talloze mogelijkheden voor personalisatie. Je kunt kiezen voor duurzame sfeerverlichting, terrasverwarming, geïntegreerde screens, bluetooth speakers en zelfs stopcontacten. Met deze opties kun je de terrasoverkapping volledig afstemmen op jouw behoeften en voorkeuren, waardoor je optimaal kunt genieten van jouw buitenruimte.

Met de B250 XL lamellendak overkapping geniet je niet alleen van een strak en minimalistisch design, maar ook van flexibiliteit, gemak en personalisatiemogelijkheden. Het is de ideale oplossing om jouw buitenruimte het hele jaar door te benutten en te genieten van comfort en functionaliteit.


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief