De Marquis Spas ATV Swimspa collectie

De Ultieme Swim Spa Ervaring

Ruim, krachtig en veelzijdig - Aquatic Training Vessels™ van Marquis® bieden de ultieme swim spa ervaring. Gemaakt in de Verenigde Staten en ontworpen om te presteren in verschillende aquatische scenario's, van intensieve training tot zachte conditionering en fitness, tot stressvrij ontspannen en spelen. ATV™ past zich aan aan uw fitnessniveau en doelen, of u nu een atleet bent, een buitenliefhebber of gewoon van water houdt en een leuke plek wilt om te ontspannen. Krijg de draagbaarheid van een bovengronds zwembad, het eindeloos zwemmen van een baantjeszwembad en de hydrotherapie van een hot tub, allemaal in één.

 
 


Overzicht ATV Swimspa collectie

Mogelijke opties

  • Bluetooth Audio System met dubbele luidsprekers en een subwoofer. Het streamen van muziek kan rechtstreeks worden bediend vanaf het MQTouch™ kleurentouchscreen van de hot tub.
  • 22-Point Lighting (ATV14 & 17) & Starlight lighting (V150P & V150W) met multikleurige LED's in het interieur van de spa en de fonteinen.
  • 12-Point Water Feature 6 fonteinen aan elke zijde van de swimspa
  • Environments instaptrappen en (opberg)banken in hetzelfde materiaal als de omkasting van de swimspa.
  • Coverlift keuze uit verschillende coverlift systemen om het isolerend deksel nog makkelijker te openen.
  • Aquabike​ met een professionele aquabike van Hydrorider creëer je een ultieme fitness ervaring.​
  • Resistance & Rowing Kit ook krachttraining wordt niet vergeten.
  • Swim Tethers​ om een correcte zwempositie en extra weerstand te  creëren tijdens het zwemmen (standaard bij de ATV14 & 17, optioneel bij de V150P & V150W)

Graag een vrijblijvende offerte voor jouw Marquis Spas ATV Swimspa?


Vraag offerte

De ultieme zwemspa ervaring

Ultieme Fitness

Met een Marquis Spas zwemspa kan je het hele spectrum aan zwemslagen aan. Extra weerstandsbanden, roeien, low-impact training, stretching, aerobics en aquabikes, niets is onmogelijk voor de ATV zwemspas. Elk ATV-model biedt hydrotherapie massagestoelen voor opwarmen voor de training en herstel na de training. Er zijn twee massagestoelen in de Kona, Sport en Splash Series, vier stoelen in de V150W zwem- en trainingsspa, en acht stoelen in de V150 zwem- en entertainspa.


Ultieme Relaxatie

Ervaar de voordelen van verwarmde-water hydromassage van een spa, gecombineerd met de verhoogde hydrostatische drukvoordelen van een zwemspa. Met lagere bloeddruk en verminderde pijn en ontsteking, kunt u uw vermoeide spieren ontspannen en mentale stress verlichten. Een avondbad bevordert een goede nachtrust, met voldoende ruimte voor familie en vrienden om onder de sterren van een ontspannend bad te genieten.


Ultiem Design

De innovatieve gebogen zijlijnen van de Kona, Sport en Splash Series zijn comfortabeler dan conventionele zwemspa's, waardoor er meer ruimte is voor zwemmen met grotere bewegingsvrijheid. De hybride ontwerpen van de V150 en V150W bieden nog meer veelzijdigheid, zonder concessies te doen aan de geavanceerde constructie en hydrodynamica die te vinden zijn in andere ATV-modellen. Welk model u ook kiest, u zult het hele jaar door kunnen genieten van oefeningen, revalidatie, ontspanning en gezelligheid. Het is een aquatisch fitnesscentrum dat is gebouwd om vele jaren mee te gaan.

Zwem

Zwem als een Olympische atleet, of begin rustig om te werken aan uw zwemtechniek en uithoudingsvermogen. Zwemmen is een totale lichaamstraining die nog nooit zo eenvoudig is geweest dankzij een ATV Swimspa.

Blijf Fit

ATV Swimspas zijn veelzijdige aquatische sportscholen. Perfect voor elke leeftijd en fitnessniveau, u kunt uw aquatische training aanpassen met minder impact op uw gewrichten, pezen en botten.

Relax

Gestrest en gespannen? Nood aan ontspanning? Geniet van de ontspanningsvoordelen van warmwaterhydrotherapie in de massagestoelen van jouw swimspa.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief