The ATV-17 Kona

Zwem- en conditietraining van wereldklasse, klaar voor de ultieme uitdaging.

Als u op zoek bent naar topklasse zwemtraining en conditietraining, dan is de ATV-17 Kona het perfecte model voor u! De ATV-Kona heeft drie pompen, net als de ATV-Sport modellen, maar biedt hogere prestaties met twee dual-speed 1.363 liter per minuut pompen en één dual-speed 606 liter per minuut pomp, wat resulteert in een totale doorstroming van 3785 liter per minuut.

 
 


the ATV-17 KONA


Specificaties
 

 • 519 x 228 x 155 cm
 • 2 Massageplaatsen
 • 26 Jets / 6 Tegenstroomjets
  1817 liter/min
  3 Pompen (Sport versie)
 • 28 Jets / 6 Tegenstroomjets
  3785 liter/min
  3 Pompen (Kona versie)
 • Inhoud: 9085 liter
 • Gewicht leeg: 1400 kg
 • Gewicht gevuld: 10200 kg
 • 240V 2x20A

De innovatieve exclusieve Whitewater-4™ jets van de Kona zorgen voor een krachtige muur van water om je zwemsnelheid en trainingsintensiteit te maximaliseren. Klasse 4 wildwater wordt beschouwd als 'gevorderd' in de wereld van buitensporten. Met Whitewater-4 zul je het verschil in stroming daadwerkelijk voelen! Het exclusieve systeemontwerp van de Kona maakt gebruik van de Whitewater-4 jets om waterstroming te leveren die verder gaat dan wat de pompen alleen kunnen creëren, met een stromingscapaciteit tot wel 39% meer dan vergelijkbare jets die elders verkrijgbaar zijn in zwemspa's.

Daarnaast biedt de Kona ATV ook twee drijfvermogen-jets in het midden van het bad, die tijdens zwemoefeningen lift kunnen geven aan het midden en onderste gedeelte van je romp. Dit zorgt voor een unieke dynamiek in je lichaamspositie in het water tijdens je workout. Twee eindtethers en ankerpunten in diep water vergroten de veelzijdigheid en variatie van kracht-, weerstandsband- en conditietrainingen in 53 inch / 135 cm diep water.

 

Graag een vrijblijvende offerte voor jouw Marquis swim Spa ATV-17 KONA?

Vraag offerte 

Mogelijke OPTIES

22-Point LED Lighting System

 Ervaar de ultieme ambiance met een multipoint LED-verlichting! Als aanvulling op de multicolor LED-spa-verlichting van uw swim spa, bevat dit verbeterde verlichtingspakket extra multicolor LED's in uw spa, samen met variabele kleurmodi en overgangen. Transformeer uw swim spa in een verlicht spektakel 's nachts waar uw gasten van zullen genieten.

12-point Water Feature

Beschikbaar op ATV-14 of ATV-17, krijg nog meer actie met de 12-punts fonteinen! Met zes watervallen aan elke kant van uw spa is dit geweldig voor recreatie en ontspanning. Het geluid van stromend water is zowel speels als rustgevend. Voeg fonteinen van kleur toe aan uw avondzwemmen of ontspanningssessie wanneer ze worden geïntegreerd met het optionele 22-punts interieurverlichtingssysteem.

Environments Swim Spa Surrounds

Environments™ voegen functionaliteit, veelzijdigheid en comfort toe aan uw swim spa en de omgeving eromheen. Ze vormen de perfecte aanvulling op uw ATV-14, ATV-17, V150P of V150W, met dezelfde materialen en designkenmerken. Afhankelijk van welke swim spa u kiest, kunnen verschillende modules, zoals trappen, opbergkasten en andere elementen, gecombineerd worden om een op maat gemaakte uitstraling te creëren.

Bluetooth Audio System

Geweldig voor zwembadfeestjes, ontspanning en muziektherapie, het audiosysteem omvat een ontvanger, vier oppervlaktespeakers en een subwoofer ingebouwd in uw swim spa. Met Bluetooth draadloze connectiviteit kunt u uw favoriete muziek, internetradio en meer streamen vanaf uw mobiele apparaat.

Aquabike

Klaar om aquabiken aan uw fitnessroutine toe te voegen? De Professionele Aquabike van Hydrorider® biedt een maximale fitnesservaring om uw intervaltraining naar nieuwe niveaus te tillen.

Swim Tether

Ervaren zwemtrainers maken vaak gebruik van weerstandskoorden om de zwempositie van een atleet tijdens training te controleren. Tethers zijn ook effectief voor krachttraining en een verscheidenheid aan creatieve oefeningen zowel in als uit het water. Ze bieden een veelzijdige manier om zwemtraining te verbeteren en te variëren, evenals kracht- en conditioneringsoefeningen voor het hele lichaam. (Standaard bij ATV14 en 17)

Resistance and Rowing kit

Naast "Swim tethers" biedt het optionele Resistance & Rowing Kit nog meer trainingsmogelijkheden. Een scala aan stretch-koord oefeningen zijn mogelijk in of uit het water. De Rowing Kit bevat twee roestvrijstalen 'roeibars' met stretch-koorden en gemakkelijke handgrepen, waarmee u kunt roeien voor een effectieve cardiovasculaire training en spierversterking..

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief