The V150P 

Hybride zwemspa voor 10 personen

De Vector21 Series V150P is een grote 10-persoonsspa die de kenmerken van een hot tub en een zwemspa combineert in één futuristisch vaartuig. Dit unieke hybride ontwerp beschikt over acht massagestoelen met eersteklas hydrotherapie, evenals twee krachtige Whitewater-4 jets in het voetgedeelte voor een intensieve massage van de benen en voeten. Uitgerust met nog eens drie Whitewater-4 jets aan het zwemgedeelte, kun je genieten van aquatische fitness met volledig instelbare stromingsregeling. Voeg een enkele zwemtether of optionele roeikit toe voor nog meer variatie in je training. Nodig je vrienden en familie uit en maak er een feestje van!

 
 


the V150P


Specificaties  

 • 381 x 229 x 127 cm
 • 8 Massageplaatsen
 • 31 Jets / 5 Whitewaterjets
  1212 liter/min
  2 Pompen
 • Inhoud: 3300 liter
 • Gewicht leeg: 820 kg
 • Gewicht gevuld: 4410 kg
 • 240V 2x20A

Graag een vrijblijvende offerte voor jouw Marquis swim Spa V150P?

Vraag offerte 

Mogelijke OPTIES

22-Point LED Lighting System

 Ervaar de ultieme ambiance met een multipoint LED-verlichting! Als aanvulling op de multicolor LED-spa-verlichting van uw swim spa, bevat dit verbeterde verlichtingspakket extra multicolor LED's in uw spa, samen met variabele kleurmodi en overgangen. Transformeer uw swim spa in een verlicht spektakel 's nachts waar uw gasten van zullen genieten.

12-point Water Feature

Beschikbaar op ATV-14 of ATV-17, krijg nog meer actie met de 12-punts fonteinen! Met zes watervallen aan elke kant van uw spa is dit geweldig voor recreatie en ontspanning. Het geluid van stromend water is zowel speels als rustgevend. Voeg fonteinen van kleur toe aan uw avondzwemmen of ontspanningssessie wanneer ze worden geïntegreerd met het optionele 22-punts interieurverlichtingssysteem.

Environments Swim Spa Surrounds

Environments™ voegen functionaliteit, veelzijdigheid en comfort toe aan uw swim spa en de omgeving eromheen. Ze vormen de perfecte aanvulling op uw ATV-14, ATV-17, V150P of V150W, met dezelfde materialen en designkenmerken. Afhankelijk van welke swim spa u kiest, kunnen verschillende modules, zoals trappen, opbergkasten en andere elementen, gecombineerd worden om een op maat gemaakte uitstraling te creëren.

Bluetooth Audio System

Geweldig voor zwembadfeestjes, ontspanning en muziektherapie, het audiosysteem omvat een ontvanger, vier oppervlaktespeakers en een subwoofer ingebouwd in uw swim spa. Met Bluetooth draadloze connectiviteit kunt u uw favoriete muziek, internetradio en meer streamen vanaf uw mobiele apparaat.

Aquabike

Klaar om aquabiken aan uw fitnessroutine toe te voegen? De Professionele Aquabike van Hydrorider® biedt een maximale fitnesservaring om uw intervaltraining naar nieuwe niveaus te tillen.

Swim Tether

Ervaren zwemtrainers maken vaak gebruik van weerstandskoorden om de zwempositie van een atleet tijdens training te controleren. Tethers zijn ook effectief voor krachttraining en een verscheidenheid aan creatieve oefeningen zowel in als uit het water. Ze bieden een veelzijdige manier om zwemtraining te verbeteren en te variëren, evenals kracht- en conditioneringsoefeningen voor het hele lichaam. (Standaard bij ATV14 en 17)

Resistance and Rowing kit

Naast "Swim tethers" biedt het optionele Resistance & Rowing Kit nog meer trainingsmogelijkheden. Een scala aan stretch-koord oefeningen zijn mogelijk in of uit het water. De Rowing Kit bevat twee roestvrijstalen 'roeibars' met stretch-koorden en gemakkelijke handgrepen, waarmee u kunt roeien voor een effectieve cardiovasculaire training en spierversterking..

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief