JATI & KEBON

  ‘Jati en Kebon’ is Indonesisch voor ‘teak en tuin’, een verwijzing naar de roots van de firma die oosterse materialen koppelt aan Belgisch design. Niet onlogisch, als je weet dat ze in het Oosten gewoon vaak buiten leven en Belgen vooral dromen van een extra kamer aan hun huis. Outdoor   als verlenging van indoor , dat is de bedoeling.

Met Jati & Kebon kies je voor de tuin als volwaardige buitenkamer en maak er meteen de grootste ruimte van die je woning rijk is. Het kwaliteitsvol assortiment biedt verschillende mogelijkheden, met de constante dat alles elegant en onderhoudsvriendelijk is. De rest is smaak. Sterk en licht aluminium voor wie het liever modern en strak ziet, karaktervol teak en gevlochten wicker wanneer je de link met de natuurlijke materialen belangrijk vindt.

Zet die schuiframen en achterdeur dus wagenwijd open en geniet van een extra kamer die tot aan de hemel reikt. Bemeubel die met innovatieve, onderhoudsvriendelijke, comfortabele en weerbestendige meubels van Jati & Kebon en geniet ervan.


Inspiratie nodig?

Bekijk brochure