CANE LINE 

  Cane-line, een Deens designbedrijf met drie decennia ervaring, staat synoniem voor functioneel en comfortabel meubilair.


Gespecialiseerd in het buitenleven, streeft Cane-line ernaar om een oase van comfort te creëren met hun outdoorcollectie. De all-weather meubelen beloven maximaal comfort met minimaal onderhoud.

Bij Cane-line draait alles om comfort in al zijn facetten. Uren van zorgvuldige ontwikkeling gaan vooraf aan het kiezen van de juiste ontwerpen, technologieën en materialen. Of het nu gaat om zit- en ligcomfort, soepele functionaliteit, lage onderhoudsbehoeften, het QuickDry-systeem voor snelle droging na regen, eenvoudige reiniging of duurzaamheid, bij Cane-line staat comfort centraal.

Cane-line-ontwerpen zijn geschikt voor gebruik over de hele wereld, in alle klimaten. Sterke frames, UV-bestendige materialen en sneldrogende kussens trotseren moeiteloos de felle zon, stromende regen of vorst. De missie van Cane-line, "leven comfortabel gemaakt", belooft totaal comfort voor iedereen, waar dan ook.
Inspiratie nodig?

Bekijk brochure