TERRASOVERKAPPINGEN

Bij Het Buitenhuis zorgen we echt voor alles!

Wij creëren exterieurconcepten van a tot z waardoor je optimaal tot rust kan komen en/of kan entertainen. Beleef een echte reiservaring in je achtertuin of op je terras ongeacht het seizoen. Dankzij onder andere onze jarenlange ervaring zijn we vandaag expert in overkappingen met dat tikkeltje meer.

Hou jij ook van het buitenleven en wil je op ieder vrij moment van je tuin en terras genieten? Bij Het Buitenhuis vind je ongetwijfeld een oplossing op maat en creëer je een overdekt terras aangebouwd aan de woning of als extra buitenruimte, losstaand in de tuin. Bovendien personaliseer je alles tot in de details en zorgt Het Buitenhuis voor de installatie van a tot z.


Wij werken volledig op maat


U kan uw terrasoverkapping voorzien van verlichting, verwarming en luidsprekers zodat u een extra leefruimte creëert.

Om uw terrasoverkapping dicht te maken aan een of meerdere kanten, hebben we verschillende opties die we graag toelichten en uitvoerig bespreken zodat er een persoonlijke creatie ontstaat waarvan u optimaal kan genieten tijdens alle seizoenen.

U heeft een feestje en nodigt vrienden uit voor een gezellige barbecue en het begint plots te regenen! Geen paniek, uw gasten kunnen gewoon blijven zitten en verder feesten. Ook de tuinmeubelen worden niet nat onder uw overkapping zodat deze langer meegaan en ook het hele jaar kunnen blijven staan. Een afdak in uw tuin creëert een extra leefruimte die veel zal benut worden.

Ontdek onze collectie

Hou jij ook van het buitenleven en wil je op ieder vrij moment van je tuin en terras genieten? Wij komen vrijblijvend bij je langs.


MAAK AFSPRAAK

Onze referenties al gezien?


Om een keuze te maken qua grootte, doel en budget willen wij u graag helpen in het project dat u graag verwezenlijkt ziet worden. Door onze technische kennis en deskundige montagewerken wordt uw droom geplaatst zoals jullie dat wensen. Benieuwd naar onze realisaties? Klik op onderstaande knop of kom onze terrasoverkappingen ontdekken in onze showroom te Dendermonde.

Bekijk onze realisaties