OFYR

Een toonaangevend Nederlands merk, belichaamt een unieke visie op buitenkoken en sociale samenzijn. Met een focus op hoogwaardige materialen en doordachte ontwerpen, biedt OFYR betaalbare luxe die de grenzen van traditioneel barbecueën en buitenleven verlegt.

Geïnspireerd door de eeuwenoude traditie van koken rond open vuur, combineert OFYR functionaliteit met elegantie in hun assortiment van vuurschalen en buitenkeukens. Elk element, van de robuuste materialen tot aan de verfijnde details, is doordrenkt met passie en vakmanschap. OFYR nodigt mensen uit om samen te komen, te genieten en herinneringen te creëren rondom het vuur, waardoor buitenleven een ware belevenis wordt.

Klaar om te starten met jouw Ofyr avontuur?

Welke Ofyr heb je nodig?

Bij OFYR heb je een ruime keuze tussen verschillende afmetingen van de bakplaat en kleuropties. Je hebt momenteel keuze uit de Ofyr 75, de Ofyr 85 en de populaire Ofyr 100. Afhankelijk van het model het je keuze uit Cortenstaal of zwart als afwerking.


De
Ofyr 75 is ideaal voor kleinere en intiemere buitenomgevingen, zoals balkons, terrassen of kleine tuinen. De OFYR 75, beschikbaar in Corten, is het enige model met een 5-delige sokkel die thuis gemonteerd moet worden. Met zijn kookoppervlak kunnen complete maaltijden voor 4-6 personen worden bereid.

De OFYR 85 is een veelzijdig en middelgroot model dat perfect past in zowel kleinere als grotere buitenruimtes. Verkrijgbaar in Corten en Black, biedt dit model keuze tussen verschillende varianten zoals Classic, Storage, Island en PRO, afhankelijk van jouw behoeften. Het kookoppervlak is geschikt voor 10-12 personen, afhankelijk van het type gerecht.

De OFYR 100 is de absolute bestseller, met alle beschikbare accessoires. Dankzij het grote kookoppervlak kunnen complete maaltijden voor 15-20 personen tegelijk worden bereid, of kleinere gerechten voor grotere groepen van 50-60 personen. Net als de OFYR 85 is ook de OFYR 100 verkrijgbaar in verschillende versies (Classic, Storage, Island en PRO) en kleuren (Corten en Black).

In onze showroom hebben we alle modellen en varianten staan, en we staan  ​​klaar om ze persoonlijk aan jullie uit te leggen. Kom gerust langs en ontdek welke OFYR het beste bij jouw behoeften past!


Je dynamische snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Kies de juiste Ofyr accessoires.Ofyr biedt een uitgebreid assortiment aan accessoires en toebehoren, waaronder spatels, grillspiezen, gietijzeren pannen tot mis-en-place tafels.

Om optimaal te kunnen genieten van je OFYR-ervaring, is het essentieel om te beginnen met de juiste accessoires. Een goede start begint met het aanschaffen van een spatelset, oliekannetje, foodbumper, lederen handschoenen en een stijlvol lederen schort. Deze essentiële tools helpen je om jouw eerste experience met de Ofyr vlekkeloos te laten verlopen.

De meest populaire accessoires uit het gamma van Ofyr zijn de Grill, de Brazilliaanse  spiezenset, het deksel en uiteraard ook de Ofyr pizza oven.Je dynamische snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Wij leren je barbecueën!

Ben je nog aan het twijfelen of koken op een OFYR iets voor jou is? Geen zorgen! Wij organiseren regelmatig workshops waar je alles leert over het koken op een OFYR.


Tijdens onze workshops word je begeleid door een ervaren OFYR chef, die je alle tips en tricks leert over het gebruik en onderhoud van het toestel. Bovendien ga je zelf aan de slag en leer je een volledig 3-gangenmenu te bereiden op de OFYR, zodat je meteen kunt ervaren wat er allemaal mogelijk is.

Of je nu een beginner bent of al wat meer ervaring hebt in de wereld van het buiten koken, onze workshops zijn op maat gemaakt voor iedereen. Schrijf je dus snel in en ontdek de veelzijdigheid van de OFYR onder begeleiding van onze experts!Naar de Ofyr workshops