De Marquis Spas VECTOR21 collectie

Maak kennis met de revolutionaire wereld van Marquis® Vector21 spa's. Deze spa's tillen stroming en kracht naar ongekende hoogtes, waardoor ze een ongeëvenaarde controle, veelzijdigheid en individuele bediening bieden. Stap in een nieuwe dimensie van ontspanning en verwennerij.

Wat maakt de Vector21 spa's zo buitengewoon? Het antwoord ligt in hun ongeëvenaarde prestaties en geavanceerde functies. Elk detail is ontworpen om jou de ultieme spa-ervaring te bieden. Maar er is meer. Met ons optionele MicroSilk-systeem voegen we een extra dimensie toe aan jouw badritueel. Stel je voor dat je wordt ondergedompeld in een warm bad, waarbij je lichaam, geest en ziel worden getransporteerd naar een staat van volledige sereniteit. Dit alles bij een aangename temperatuur van 38 graden Celsius.

Stap in de wereld van de Vector21 spa's en ervaar de ongekende mogelijkheden die het te bieden heeft. Laat je verwonderen door de controle die je hebt over je spa-ervaring, de veelzijdigheid van de instellingen en de individuele bediening die aan al jouw behoeften voldoet.

Aanschouw de Vector21 spa's en laat je betoveren door hun kracht en finesse. Het is tijd om te genieten van de ultieme ontspanning en de ultieme verwennerij. Stap in jouw eigen oase van rust en laat de wereld om je heen vervagen. De Vector21 spa's staan klaar om jouw wellnessreis naar nieuwe hoogtes te brengen.

 
 Klaar om te relaxen in jouw heerlijke Marquis Spas massagebad?

Overzicht Vector21 collectie

The V65L

3 Persoons spa
22 Jets

The V77L

5 Persoons spa
27 Jets

The V84L

5 Persoons spa
36 Jets

The V94L

7 Persoons spa
44 Jets

Mogelijke opties

 • Bluetooth Audio System met dubbele luidsprekers en een subwoofer. Het streamen van muziek kan worden bediend vanaf de ontvanger of vanaf de gsm.
 • Starlight LED Lights met multikleurige LED's in het interieur van de spa en LED's op de hoeken van de buitenkant van de spa.
 • MicroSilk zuurstoftherapie voor een gezonde en jongere huid.
 • Environments instaptrappen en (opberg)banken in hetzelfde materiaal als de omkasting van de spa.
 • Coverlift keuze uit verschillende coverlift systemen om het isolerend deksel nog makkelijker te openen.

 Het V-O-L-T systeem levert optimale massage.

 Vector21 spas zijn ontworpen met individualisatie, prestaties en moderne stijl in gedachten. Elke pompconfiguratie drijft een zeer efficiënt watersysteem aan, met als hoogtepunt een reeks gespecialiseerde Jetpods. Om deze unieke massage te optimaliseren, bieden Vector21 bubbelbaden speciale functies:

 •  V-O-L-T™ Therapie: Met een flow volume tot wel 40% meer dan standaard ontwerpen, is het V-O-L-T™ systeem speciaal ontworpen om superieure hoge flow te bereiken met lage druk. Dit betekent dat we dwarsstromen, wervelingen en draaikolken van water loodrecht op de stroomrichting hebben geminimaliseerd. Dit zeer efficiënte massagesysteem biedt aanzienlijke voordelen op het gebied van hydrotherapie en draait merkbaar stiller dan concurrenten. Het resultaat is een diepere massage van de spierweefsels zonder ongemak aan de huid.

 • Variable Velocity Valves™ (V3) Throttle Control: Exclusief voor Marquis, V3 Throttle Control™ kleppen zijn het primaire flow-controlesysteem van de Vector21 spas. Hiermee kun je de waterstroom van 0 tot 100 procent regelen voor individuele massaplaatsen, voor fijn afgestemde controle. Verdeel de waterstroom tussen meerdere stoelen of stuur de volledige waterstroom van een pomp naar slechts één stoel. Afhankelijk van welke spa je kiest, zijn er tussen de drie en vijf V3 Throttle Control kleppen beschikbaar, geplaatst bij de stoel of stoelen die het bedient. Met zoveel individuele controle voelt elk lid van je gezelschap alsof ze zelf achter het stuur zitten.

 • Jetpods en gespecialiseerde massagesplaatsen: De epitome van veelzijdigheid, Jetpods zijn ontworpen om om te gaan met het verhoogde debiet van het V-O-L-T systeem. Elke Jetpod-stijl biedt een unieke massage sensatie, verdeeld over verschillende massagestoelen. Conale Jetpods voelen rustig en ontspannend aan. Directionele Jetpods bieden een diepere, meer gerichte sensatie. Orbital Jetpods roteren dynamisch om een strijkende of knedende sensatie te creëren. De configuraties van de gespecialiseerde massageplaatsen variëren per model en kunnen onder andere Deep-Tissue Massage, Relaxation Massage, Shiatsu Massage of Swedish Massage bevatten.

 • Whitewater-4™ jet (op geselecteerde modellen): Met de kenmerkende rode spuitkop en het potentieel om tot meer dan 380 liter per minuut aan waterdoorstroming te genereren, is de kolossale Whitewater-4 jet een ander voorbeeld van Marquis' innovatie op het gebied van High Flow therapie. Geplaatst in de voetenruimte om de voordelen van been- en voetmassage te versterken, laat deze kolossale jet het water bruisen als een donderende vulkaan. Beschikbaar op de V94L, en de V84L.

Het veiligste, schoonste en gemakkelijkste wateronderhoudssysteem.

ConstantClean+™ is het meest efficiënte en handige watersysteem op de markt. Standaard op alle hot tubs van de Vector21 collectie, reinigt het meer watervolume in veel minder tijd: tot wel 51 keer per dag in slechts 2-1/2 uur!

Kenmerken en Voordelen van ConstantClean+:

 • High-Flow VORTEX filtratie verwijdert vuil zowel bovenaan als onderaan.
 • De Marquis Spas ozonator zorgt voor 80% minder chloorgebruik en automatische ontsmetting.
 • De SmartClean™ software plant automatisch reinigingscycli twee keer per dag. Het systeem voelt aan wanneer je je spa gebruikt en plant automatisch een reinigingscyclus na elk gebruik. Zodra je waterlevels in balans zijn, draait het systeem vrijwel op autopilot. Je hoeft alleen periodiek je waterlevels te testen en indien nodig kleine aanpassingen te maken. Dat is alles!
 
 Klaar om te relaxen in jouw heerlijke Marquis Spas massagebad?

De voordelen van MicroSilk zuurstoftherapie.

Spas van de Vector21 collectie kunnen helpen om je levenskwaliteit te verbeteren, en ook je huidgezondheid!
MicroSilk is als een zuurstoffacial voor je hele lichaam. Deze geavanceerde therapie is optioneel verkrijgbaar op elk Vector21-model. 
Iedereen die MicroSilk toevoegt, is er dol op!

Kenmerken en voordelen van MicroSilk:

 • Miljarden microbubbels omhullen je lichaam in een zuurstofrijke wolk, bevorderen de bloedcirculatie, hydratatie en exfoliatie.
 • Het zuurstofniveau in het water is tot wel 70% hoger dan in kraanwater, waardoor opgeloste zuurstof naar de huid wordt getransporteerd.
 • Microbubbels zorgen voor een kalmerende, bruisende sensatie die luxe aanvoelt.
 • Vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels.
 • Kan verlichting bieden bij symptomen van eczeem en psoriasis.


 
 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief