De Marquis Spas CELEBRITY collectie

 

Ontdek de wereld van Marquis Celebrity spas, waar therapie, prestaties en betaalbaarheid hand in hand gaan. We hebben deze spas ontworpen met jou in gedachten, zodat je kunt genieten van de voordelen van hoogwaardige massagetherapie zonder je budget te overschrijden.

De Marquis Celebrity spas zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en configuraties, afhankelijk van jouw voorkeuren en behoeften. Of je nu op zoek bent naar specifieke functies, opties of voorzieningen, we hebben een spa die perfect bij jou past. Onze vakmensen, dezelfde experts die verantwoordelijk zijn voor het bouwen van onze bekroonde Crown Series en Vector21 whirlpools, hebben met dezelfde zorg en vakmanschap de Celebrity spas gemaakt.

Met Marquis kies je voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze Amerikaanse productie staat garant voor goed, schoon plezier. We willen dat je kunt ontspannen en genieten zonder je zorgen te maken over de kwaliteit van jouw spa.

Laat je inspireren door de Marquis Celebrity spas en ontdek het plezier van Amerikaans vakmanschap. Duik in een wereld van ontspanning, verkwikking en pure vreugde. Ontdek hoe een betaalbare spa jouw leven kan verrijken en laat je verwonderen door de mogelijkheden die voor je liggen.

Kies voor de beste therapie, prestaties en betaalbaarheid. Kies voor Marquis Celebrity spas en beleef plezier op zijn best.Klaar om te relaxen in jouw heerlijke Marquis Spas massagebad?

Overzicht Celebrity collectie

The Monaco

5 Persoons spa
23 Jets

The Nashville

3Persoons spa
22 Jets

The Broadway

5 Persoons spa
30 Jets

The Hollywood

6 Persoons spa
40 Jets

The Woodstock

7 Persoons spa
50 Jets

Mogelijke opties

  • Motown Bluetooth Audio System met dubbele luidsprekers. Het streamen van muziek kan worden bediend vanaf de ontvanger of vanaf de gsm.
  • Ozonator, gebruik tot 80% minder chloor.
  • Coverlift keuze uit verschillende coverlift systemen om het isolerend deksel nog makkelijker te openen.
  • Roestvrij stalen jets.

 Kwalitatief gebouwd in de Verenigde Staten en ontworpen om te presteren.

De Marquis Celebrity Series spas delen veel van dezelfde componenten van de beste leveranciers. Maar Marquis ingenieurs hebben een betere systeemarchitectuur ontworpen, die zorgt voor stillere, efficiëntere werking en een betere hydrotherapie-ervaring. Vergeleken met hot tubs van topmerken met vergelijkbare uitrusting, biedt Marquis Elite een superieure combinatie van prestaties en waarde.
 
Ontvang alle functies en voordelen die je verwacht te vinden in een topkwaliteit merk, 
plus gespecialiseerde systemen die uniek zijn voor Marquis - en dat alles voor een verrassende prijs!

  • Perfect in balans massagesysteem: Net als in alle Marquis spas, beschikt de Celebrity-serie over een perfect in balans waterafgiftesysteem. Pompen, leidingwerk en jet-configuraties zijn ontworpen om de beschikbare prestaties te optimaliseren en een gunstige hydrotherapie-ervaring te garanderen.

  • Eenvoudige en intuïtieve bediening: Modellen met één pomp beschikken over een bedieningsklep om de waterstroom van de pomp naar de ene kant of de andere kant van de hot tub te sturen, of om de waterstroom aan beide zijden te delen. Modellen met twee pompen hebben geen klep, zodat elke pomp een kant van de hot tub kan bedienen, aangestuurd door een eenvoudig bedieningspaneel aan de bovenzijde. Beide methoden van stroomregeling zijn gemakkelijk te begrijpen en te bedienen.

  • Century II jets: Het summum van ontspanning, de Century II jets zijn eenvoudig en betrouwbaar. Century II jets zijn voorzien van verwisselbare inzetstukken om uw hydromassage-ervaring nauwkeurig af te stemmen, en extra inzetstukken kunnen worden gekocht voor meer personalisatie. Als optie kanje upgraden naar roestvrijstalen jets en voeg wat extra glans toe aan jouw Celebrity spa.

Het veiligste, schoonste en gemakkelijkste wateronderhoudssysteem.

ConstantClean is het meest efficiënte en handige watersysteem op de markt. Standaard op alle hot tubs van de Vector21 collectie, reinigt het meer watervolume in veel minder tijd: tot wel 51 keer per dag in slechts 2-1/2 uur!

Kenmerken en Voordelen van ConstantClean:

  • High-Flow VORTEX filtratie verwijdert vuil zowel bovenaan als onderaan.
  • De optionele Marquis Spas ozonator zorgt voor 80% minder chloorgebruik en automatische ontsmetting.
 
 


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief