De Health Mate Basic collectie

Ontdek de voordelen van infraroodtherapie met de Health Mate BASIC Edition infraroodcabine. Deze betaalbare cabine is perfect voor thuisgebruik en is uitgerust met de unieke Tecoloy stralers , die een therapeutisch diep effect hebben op het lichaam. De BASIC Edition is prachtig uitgevoerd in Meranti hout, zowel binnen als buiten, wat zorgt voor een stijlvolle en duurzame uitstraling. Geniet van de ontspannende en helende werking van infraroodtherapie in het comfort van uw eigen huis met de BASIC Edition van Health Mate.


Overzicht Basic collectie


Klaar om eindeloos te ontspannen in jouw geneeskrachtige Health Mate infraroodcabine?

Voordelen Health Mate infraroodsauna


Tecoloy-stralers, de beste ter wereld

Infraroodstraling, met een golflengte variërend van 750 tot 10.000 nanometer, heeft specifieke effecten op het lichaam. Therapeutische werking wordt alleen toegeschreven aan infraroodgolven tussen 5.600 en 10.000 nanometer, ook wel bekend als 'deep level therapy'.​

Bij Health Mate worden de Tecoloy-stralingselementen gebruikt, die bewezen infraroodstraling van 6.340 nanometer genereren. Deze golflengte is zorgvuldig gekozen vanwege de optimale interactie met ons lichaam.

Wat gebeurt er precies?

De infraroodstraling van 6.340 nanometer brengt microscopisch kleine watermoleculen in ons lichaam in beweging, wat resulteert in warmte. Dit stimuleert de bloedcirculatie en zorgt voor een betere doorbloeding van elke cel in ons lichaam, waardoor 'deep level therapy' wordt bereikt. De helende werking van de infraroodstraling vermindert spier- en gewrichtspijn, versterkt het immuunsysteem en bevordert celvernieuwing.


De gepatenteerde Tecoloy-stralingselementen van Health Mate zijn niet alleen veilig en geproduceerd op de optimale golflengte van 6.340 nm, maar bieden ook andere voordelen die hen tot de beste ter wereld maken:

  • Elk Tecoloy-stralingselement bevat een elektrische spoel omgeven door samengeperst keramisch zand, waardoor het element onverslijtbaar is.
  • De elementen zijn bedekt met een laagje Tecoloy, een legering van titanium, chroom, aluminium en nikkel die bestand is tegen hoge temperaturen en corrosie. Deze coating verbetert de stralingsdistributie en minimaliseert energieverlies.
  • Het unieke stralingselement is voorzien van een reflecterend paneel dat zorgt voor een optimale verspreiding van de stralen.
  • Uitgebreide tests hebben aangetoond dat deze stralingselementen het meest effectief zijn en een onbeperkte levensduur hebben.
  • Health Mate-stralingselementen zijn uitstekend geïsoleerd, waardoor u veilig kunt genieten van uw infraroodsessie. Health Mate is trots op de verschillende keurmerken die zij heeft ontvangen.


Therapeutische sauna


Gepatenteerde Tecoloy


Zeer laag magnetisch veld


Levenslange garantie


All-in prijs

Zeer laag energie gebruik


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief