Ofyr & Kamado: Vis en schaaldieren

Registraties zijn gesloten

Bij Buitenhuis geloven we dat vis en schaaldieren op de barbecue niet alleen een culinaire uitdaging zijn, maar ook een kans om je creativiteit en durf te tonen. Tijdens deze workshop staat onze chef garant voor een inspirerende ervaring, waarbij alternatieve technieken en diverse tools worden ingezet om jouw kookrepertoire uit te breiden. Of je nu individueel, in kleine groepjes of gezamenlijk aan de slag gaat, er is altijd ruimte voor vragen en het delen van kennis.

Menu:
Escabèche van Sint-Jakobsnoten
Sarde a Beccafico (Sicilië)
Reuzengamba met kruidenboter
Papillot van kabeljauw
Mosseltjes op Provençaalse wijze
Warm gerookte zalm, blanke botersaus, gebrande prei
Burrata met geroosterde druiven

We sluiten elke workshop af met een gezellige etentje van het klaargemaakte menu en een leuke sociale babbel.
Tijdens de workshop zal wijn en water worden voorzien.

Boek nu jouw plek in deze gevorderde BBQ-workshop en ontdek de kunst van het grillen met vis en schaaldieren op een ongeëvenaard niveau. Laat je smaakpapillen verwennen en ontwikkel nieuwe culinaire vaardigheden bij Buitenhuis!
 
 



Datum & Tijd
zaterdag februari 10, 2024
11:00 15:00 (Europe/Brussels)
Locatie

Het Buitenhuis

Bevrijdingslaan 157a
9200 DENDERMONDE
België
+32 52 25 61 16
info@hetbuitenhuis.be
Krijg de routebeschrijving
Organisator

Het Buitenhuis

+32 52 25 61 16
info@hetbuitenhuis.be
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.