Ofyr & Big Green Egg: Streetfood

Registraties zijn gesloten
  

Of je het nu tapas of streetfood noemt, deze workshop staat garant voor kleine gerechtjes en bites vol smaakexplosies.

Laat je inspireren tijdens deze bijzondere workshop. Onze gepassioneerde chef heeft zich laten inspireren door keukens over de hele wereld en een selectie gemaakt van de allerbeste bites die je moeiteloos aan je gasten kunt serveren. Je zal tijdens de workshop niet alleen Aziatische gerechten ontdekken, maar ook overheerlijke creaties uit Zuid-Amerika, Afrika en Europa. Want streetfood is een wereldwijd fenomeen dat overal ter wereld te vinden is!

Dompel jezelf onder in een smaakvolle reis en leer de kunst van het bereiden van heerlijke gerechtjes met behulp van de BIG GREEN EGG en OFYR. Onze workshop biedt niet alleen culinaire expertise, maar ook een geweldige sfeer, geniet van een lekker biertje of glaasje wijn  terwijl je jouw kookvaardigheden naar een hoger niveau tilt en nieuwe smaakcombinaties ontdekt.

Klaar om jouw gasten te verrassen met een onvergetelijke culinaire ervaring? Schrijf je dan in en laat je onderdompelen in de wereld van smaakvolle bites en streetfood uit alle windstreken.

Menu:

Sarde a Beccafico
Moink balls
Porc souvlaki
Tandoori chicken
Arrosticini
Flammkuchen
Burrata, geroosterde druiven, basilicum

 





Datum & Tijd
zaterdag oktober 07, 2023
11:00 15:00 (Europe/Brussels)
Locatie

Het Buitenhuis

Bevrijdingslaan 157a
9200 DENDERMONDE
België
+32 52 25 61 16
info@hetbuitenhuis.be
Krijg de routebeschrijving
Organisator

Het Buitenhuis

+32 52 25 61 16
info@hetbuitenhuis.be
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.