Big Green Egg & Ofyr: Paasmenu

Tickets voor dit evenement zijn uitverkocht.

De tijd van het jaar om het allemaal wat feestelijker te maken. Tijdens deze workshop geven we je inspiratie om aan de slag te gaan op en rond de vuren van Ofyr en Big Green Egg. We gebruiken niet alleen de toestellen maar ook alle toebehoren zoals o.a. Dutch Oven, Bricknic, ...

Een menu vol van creativiteit en smaak. We gaan werken met lam en vergeten uiteraard ook de groenten van het moment niet. Maak je klaar voor een workshop waarbij je zelf aan de slag gaat onder begeleiding van onze chef. Achteraf heb je voldoende bagage om het zelf thuis nog eens uit te proberen en je gasten smakelijk te verrassen. 

We sluiten elke workshop af met een gezellige etentje van het klaargemaakte menu en een leuke sociale babbel.
Tijdens de workshop zal wijn en water worden voorzien.

Menu:

Hapjes:
- Carpaccio van kort gebakken Sint-Jacobsnoot met truffel
- Koreaanse sla-wrap
- Mini-lamsbrochette met tzatziki

Voorgerecht:
- Krokant gebakken zeebaars met spaghetti van rode biet -  zure room

Hoofdgerecht:
- Stoofpotje van lamsschouder met Hasselbackaardappeltjes

Dessert:
-  Poffertjes

Datum & Tijd
zaterdag maart 18, 2023
11:00 15:00 (Europe/Brussels)
Locatie

Het Buitenhuis

Bevrijdingslaan 157a
9200 DENDERMONDE
België
+32 52 25 61 16
info@hetbuitenhuis.be
Krijg de routebeschrijving
Organisator

Het Buitenhuis

+32 52 25 61 16
info@hetbuitenhuis.be
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.