Big Green Egg & Ofyr: Meesterlijk vlees

Registraties zijn gesloten

Tijdens deze culinaire ervaring leer je niet alleen hoe je deze toestellen het beste kunt gebruiken, maar ook hoe je verschillende soorten vlees perfect kunt bereiden. Of je nu een ervaren chef-kok bent of een beginnende enthousiasteling, deze workshop is perfect voor iedereen die van lekker eten houdt.

We zullen tijdens de workshop verschillende stukken vlees klaarmaken die we zorgvuldig hebben geselecteerd van Atelier Francois. Deze hoogwaardige vleesleverancier staat bekend om hun eersteklas vlees van topkwaliteit. We zullen de verschillende vleessoorten op beide toestellen bereiden, zodat je een volledig beeld krijgt van de mogelijkheden van deze geweldige apparaten.

Of je nu een fan bent van de Big Green Egg, de OFYR of beide, deze workshop biedt je een geweldige kans om je vaardigheden te verbeteren en nieuwe technieken te leren. We zijn ervan overtuigd dat deze workshop een ware "toppertje" zal worden.

We sluiten elke workshop af met een gezellige etentje van het klaargemaakt menu en een leuke sociale babbel. Tijdens de workshop zal wijn en water worden voorzien. 

Datum & Tijd
zaterdag juni 17, 2023
11:00 15:00 (Europe/Brussels)
Locatie

Het Buitenhuis

Bevrijdingslaan 157a
9200 DENDERMONDE
België
+32 52 25 61 16
info@hetbuitenhuis.be
Krijg de routebeschrijving
Organisator

Het Buitenhuis

+32 52 25 61 16
info@hetbuitenhuis.be
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.