Big Green Egg: Meat lovers

Tickets voor dit evenement zijn uitverkocht.

Tijdens deze vier uur durende workshop gaan gezelligheid en leerzaamheid hand in hand. Je gaat zelf aan de slag om de lekkerste creaties te maken, terwijl we je meer leren over het gebruik van de Big Green Egg en je kennis laat maken met nieuwe recepten en accessoires. 


Menu:
Steak tartaar met gerookt eierdooiertje 
Geroosterde picanha met salade van gegrilde groenten 
Gegrilde varkensrollade met gegrilde groenten en mangocompote 
Moulleux 


Uiteraard hoort bij gezelligheid ook een lekker glaasje wijn. We voorzien dan ook graag een heerlijk wijntje bij de verschillende gerechten die we samen bereiden.

Deze workshop biedt een fantastische kans om meer te leren over het gebruik van de Big Green Egg en om samen te genieten van heerlijk eten, gezelligheid en een ontspannen sfeer. Mis het niet!


Chef: Mike Vercauteren

Een man van directe aanpak met de gedrevenheid van een echte chef. Ontdekte na een culinaire opleiding de wondere wereld van Big Green Egg. Steeds nadenkend over een volgende creatie gaat hij op zoek naar creatieve bereidingen.

Datum & Tijd
zaterdag maart 16, 2024
11:00 15:00 (Europe/Brussels)
Locatie

Het Buitenhuis

Bevrijdingslaan 157a
9200 DENDERMONDE
België
+32 52 25 61 16
info@hetbuitenhuis.be
Krijg de routebeschrijving
Organisator

Het Buitenhuis

+32 52 25 61 16
info@hetbuitenhuis.be
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.