Big Green Egg: First steps

Tickets voor dit evenement zijn uitverkocht.

First EGGsperience is een 4 uur durende workshop vol tips en inspiratie om de lekkerste creaties op tafel te toveren.
Heb je pas een Big Green Egg gekocht of gekregen of je bent nog niet helemaal zeker van je stuk, dan is deze workshop zeker iets voor jou! De door Big Green Egg opgeleide chefs tonen je eerst de basics en daarna ga je zelf aan de slag.

Tijdens deze workshops maak je zelf een 3-tal gerechten. Je leert onder andere hoe je het best het toestel aansteekt, hoe je de temperatuur reguleert en wat de verschillende BBQ technieken zijn zodat je deze straks ook thuis kunt toepassen. 

Menu:
Zalm op Japanse wijze
Moink balls 
Tagliata di Mazo
Highway chicken
Tarte tatin van appel


Uiteraard hoort bij gezelligheid ook een lekker glaasje wijn. We voorzien dan ook graag een heerlijk wijntje bij de verschillende gerechten die we samen bereiden.

Deze workshop biedt een fantastische kans om meer te leren over het gebruik van de Big Green Egg en om samen te genieten van heerlijk eten, gezelligheid en een ontspannen sfeer. Mis het niet!


Chef: Mike Vercauteren

Een man van directe aanpak met de gedrevenheid van een echte chef. Ontdekte na een culinaire opleiding de wondere wereld van Big Green Egg. Steeds nadenkend over een volgende creatie gaat hij op zoek naar creatieve bereidingen.

Datum & Tijd
zaterdag april 20, 2024
11:00 15:00 (Europe/Brussels)
Locatie

Het Buitenhuis

Bevrijdingslaan 157a
9200 DENDERMONDE
België
+32 52 25 61 16
info@hetbuitenhuis.be
Krijg de routebeschrijving
Organisator

Het Buitenhuis

+32 52 25 61 16
info@hetbuitenhuis.be
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.