Big Green Egg: Culinair

Registraties zijn gesloten

Tijdens deze vier uur durende culinaire workshop gaan gezelligheid en leerzaamheid hand in hand. Je gaat zelf aan de slag om de lekkerste creaties te maken, terwijl we je meer leren over het gebruik van de Big Green Egg en je kennis laat maken met nieuwe recepten en accessoires. Het leuke aan deze workshop is dat er telkens wordt gewerkt rond een specifiek thema die past bij het seizoen. Op deze manier kunnen we altijd kwaliteits- en seizoensproducten voorzien.

Uiteraard hoort bij gezelligheid ook een lekker glaasje wijn. We voorzien dan ook graag een heerlijk wijntje bij de verschillende gerechten die we samen bereiden.

We zullen samen de volgende gerechten bereiden:

  • Gerookte oester
  •  Vitello Tonnato
  •  Surf & Turf (Breydelspek en gamba)
  •  Kwartel gevuld met truffeltapenade, dragon & krielaardappeltjes
  • Cheesecake


Deze workshop biedt een fantastische kans om meer te leren over het gebruik van de Big Green Egg en om samen te genieten van heerlijk eten, gezelligheid en een ontspannen sfeer. Mis het niet!


Datum & Tijd
zaterdag november 18, 2023
11:00 15:00 (Europe/Brussels)
Locatie

Het Buitenhuis

Bevrijdingslaan 157a
9200 DENDERMONDE
België
+32 52 25 61 16
info@hetbuitenhuis.be
Krijg de routebeschrijving
Organisator

Het Buitenhuis

+32 52 25 61 16
info@hetbuitenhuis.be
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.