Brustor B800 terrasoverkapping met glasdak 


Klaar om de volgende stap te zetten naar jouw prachtige Brustor terrasoverkapping?

De B800 terrasoverkapping met glasdak van Brustor is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een modern en strak design. 

Het kubistische glasdak is niet alleen praktisch, maar ook een visueel aantrekkelijke toevoeging aan je buitenruimte. De glaspanelen liggen discreet onder een helling, waardoor regenwater gemakkelijk wordt afgevoerd.

Naast het esthetische aspect biedt de B800 ook praktische voordelen. Je kan de B800 pergola volledig naar wens personaliseren. Je kan kiezen voor ingebouwde ZIP-screens om de zijkant(en) van je terrasoverkapping af te sluiten. Zo geniet je van meer privacy en ben je beter beschermd tegen de wind, regen en zon.

Daarnaast kan de B800 ook worden uitgerust met terrasverwarmers, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van je buitenruimte, zelfs in de winter. Hierdoor wordt de terrasoverkapping een veelzijdige en functionele toevoeging aan je huis.

Ondanks de strakke uitstraling en functionaliteit van de B800, wordt de optimale lichtinval behouden. Het glasdak zorgt ervoor dat er voldoende natuurlijk licht de woning binnenkomt, waardoor je een heldere en lichte binnenruimte behoudt.

Met de B800 biedt Brustor een compleet gamma terrasoverkappingen aan, waardoor je kunt kiezen voor het model dat het beste bij je wensen en behoeften past. Of je nu op zoek bent naar een moderne en strakke uitstraling, geïntegreerde zonwering of behoud van optimale lichtinval, de B800 heeft het allemaal.

 
 


Waarom kiezen voor de B800 terrasoverkapping met glasdak?


Verlies geen lichtinval met een glazen dak

Ervaar het beste van twee werelden met de B800 terrasoverkapping met glasdak: een aangebouwde overkapping en behoud van natuurlijk licht in je huis. Deze aluminium pergola biedt talloze voordelen:

- Het open ontwerp zorgt ervoor dat de pergola perfect samenvloeit met je tuin en fungeert als een extra buitenruimte.
- Geniet het hele jaar door van het buitenleven.
- Ideaal voor het hoogseizoen: gebruik boven- of onderliggende zonwering in de zomer en een terrasverwarmer in de winter.

De overkapping met robuuste elegantie

De B800 terrasoverkapping met glasdak combineert functionaliteit met esthetiek. Het kubistische design van deze aluminium overkapping zorgt ervoor dat het naadloos integreert met de architectuur van je woning. De glaspanelen liggen onder een lichte helling, waardoor regenwater moeiteloos wordt afgevoerd. De waterafvoer verloopt via de twee palen aan de voorkant. Bovendien is er veel aandacht besteed aan een verfijnde afwerking, waarbij het frame geen zichtbare schroeven heeft en de tussenliggers smal en elegant zijn.

Dankzij de geïntegreerde ZIP-screens kan de B800 pergola volledig naar jouw wensen worden aangepast. Met de ingebouwde screens kun je de zijkanten van je terrasoverkapping afsluiten, waardoor je meer privacy hebt en beter beschermd bent tegen wind, regen en zon. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te kiezen voor onder- of bovenliggende zonwering tijdens de zomer en een terrasverwarmer tijdens de winter. Wil je de juiste sfeer creëren? Dan kun je zelfs kiezen voor dimbare ledspots in de aluminium profielen. Met de B800 is er voor ieder wat wils!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief