Brustor B700 terrasoverkapping met glasdak 


Klaar om de volgende stap te zetten naar jouw prachtige Brustor terrasoverkapping?

Ontdek de veelzijdigheid van de B700 terrasoverkapping

Brustor introduceert de gloednieuwe en innovatieve B700 terrasoverkapping. Deze unieke overkapping heeft een vast dak, vervaardigd uit hoogwaardig glas of sandwichpanelen. Door deze vernieuwde constructie biedt de B700 talloze nieuwe gebruiksmogelijkheden. Van het overdekken van een jacuzzi of zwembad tot het dienen als elegante carport, deze terrasoverkapping past zich moeiteloos aan verschillende behoeften aan.

Ervaar een permanente droge ruimte met de B700. Het vaste dak zorgt ervoor dat je altijd beschermd bent tegen regen en andere weersomstandigheden, waardoor je het hele jaar door van je buitenruimte kunt genieten. Daarnaast biedt de terrasoverkapping een optimale lichtinval, dankzij het gebruik van glas of transparante sandwichpanelen. Dit creëert een aangename en lichte sfeer in je buitenruimte.

De B700 is uitgerust met geïntegreerde ZIP-screens. Deze screens zorgen voor extra bescherming tegen zonlicht, wind en insecten, waardoor je ongestoord kunt genieten van je buitenomgeving. Met de ZIP-screens kun je eenvoudig de gewenste mate van privacy en schaduw regelen, terwijl je toch kunt genieten van het uitzicht.

Kortom, de B700 terrasoverkapping biedt een scala aan mogelijkheden en functionaliteiten. Of je nu op zoek bent naar een droge ruimte, optimale lichtinval of geïntegreerde screens, deze terrasoverkapping voldoet aan al je wensen en voegt stijl en veelzijdigheid toe aan je buitenleven.

 
 


Waarom kiezen voor de B700 terrasoverkapping met glasdak?

De perfecte keuze voor maximale lichtinval en droge meubelen

Met het vaste dak van de B700 terrasoverkapping, dat bestaat uit glas of sandwichpanelen, heb je de mogelijkheid om een regenvrije zone te creëren in je tuin. Of je nu een leeshoek, een buitenkeuken, een opbergplek voor tuinmeubelen, een ontspanhoek of zelfs een carport wilt, de B700 biedt talloze mogelijkheden. Daarnaast zorgt het glazen dak voor een optimale lichtinval wanneer je de terrasoverkapping aan je woning bevestigt.

De B700 biedt een permanente droge ruimte onder de terrasoverkapping dankzij het vaste dak. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over tuinmeubelen die niet bestand zijn tegen regen. Bovendien heeft de B700 een geïntegreerd waterafvoersysteem in de palen, waardoor water subtiel langs de palen wegloopt in plaats van over het dak van de terrasoverkapping.

Voor de horeca biedt de B700 ook oplossingen. Tafels en stoelen kunnen blijven staan, de capaciteit kan worden uitgebreid en gasten kunnen zonder gedoe van het buitenleven genieten.

Beschikbaar in glas en sandwichpanelen

De B700 is verkrijgbaar met glas of sandwichpanelen als dakoptie, elk met zijn eigen voordelen. Met sandwichpanelen creëer je bijvoorbeeld een prachtige carport, terwijl glas ideaal is wanneer maximale lichtinval voor jou belangrijk is.

Personalisatiemogelijkheden zijn er ook. Je hebt de keuze uit verschillende RAL-kleuren, waardoor de pergola perfect kan aansluiten bij de architectuur van je woning. De sandwichpanelen zijn voorlopig alleen verkrijgbaar in het wit maar hier wordt aan gewerkt.

Wil je meer sfeer en gezelligheid toevoegen? De B700 kan worden uitgerust met ledspots in het frame en de tussenligger. Voor koelere avonden is er de mogelijkheid om een 2000W-terrasverwarming aan te sluiten en de geïntegreerde screens houden je uit de wind. Een optionele geïntegreerde bluetoothluidspreker zorgt voor de juiste soundtrack. Ideaal om langer buiten te genieten tijdens frisse zomeravonden.

De B700 is ook een uitstekend alternatief voor een glazen veranda. 

Regenvrij, winddicht en sfeervol verlicht, deze terrasoverkapping biedt talloze mogelijkheden.

Een bijkomend voordeel van deze aluminium overkapping met glas is dat de lichtinval in je huis optimaal blijft, net zoals bij de B720. Het glazen dak zorgt voor een prachtige lichtstraat, waardoor je niet hoeft in te leveren op natuurlijk licht in je woning.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief