Brustor B300 pergola met doek 


Klaar om de volgende stap te zetten naar jouw prachtige Brustor terrasoverkapping?

Geniet van comfortabel buitenleven met een pergola voorzien van een harmonica doek.

Het is de ideale oplossing om een ontspannende plek te creëren waar je kunt genieten van de frisse buitenlucht. De Brustor B300 is een terrasoverkapping met een openschuifbaar vouwdak. Of je nu kiest om het losstaand in je tuin te plaatsen of als aanbouw aan je woning, deze overkapping biedt de perfecte buitenbeleving. Het schaduwdoek kan gemakkelijk geopend of gesloten worden, waardoor je kunt kiezen tussen maximale lichtinval of verkoelende schaduw.

De B300 pergola met openschuifbaar vouwdak biedt diverse voordelen. Zo is er geen helling nodig, waardoor je meer flexibiliteit hebt bij het plaatsen ervan. Bovendien beschermt het doek zowel tegen zon als regen, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van je buitenruimte.

 
 


Waarom kiezen voor de B300 terrasoverkapping met doek?

Kies tussen zon en schaduw dankzij het harmonicadoek

Met het harmonicadoek kun je gemakkelijk de hoeveelheid zonlicht reguleren en de gewenste schaduw creëren. Op warme zomerdagen kun je het doek sluiten voor maximale bescherming tegen de zon. Op bewolkte dagen kun je het doek openen en genieten van een aangename lichtinval.

Bestand tegen regen, wind en vuil

Voor het vouwdak kan je kiezen uit een reeks duurzame doeken die bestand zijn tegen regen, wind en vuil. In tegenstelling tot andere overkappingen is er voor de B300 geen helling nodig, wat zorgt voor een vlak en horizontaal design. Bovendien zijn de schroeven niet zichtbaar en loopt de waterafvoer via een geconnecteerd gootsysteem naar de palen.

Eenvoudige bediening en personaliseerbaar

De B300 terrasoverkapping is eenvoudig te bedienen. Met een afstandsbediening of je smartphone kun je het doek moeiteloos openen of sluiten naar jouw voorkeur.
Daarnaast biedt Brustor diverse personalisatiemogelijkheden om de terrasoverkapping aan jouw wensen aan te passen. Je kunt kiezen voor opties zoals ledverlichting, verwarmingselementen, screens in verschillende kleuren, ingebouwde speakers en stopcontacten. Zo kun je de B300 volledig naar jouw smaak en behoeften aanpassen.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief