Brustor B150 (XL) terrasoverkapping met lamellendak 


Klaar om de volgende stap te zetten naar jouw prachtige Brustor terrasoverkapping?

Stap in de comfortabele wereld van Outdoor Living met de B150 pergola met lamellen

Een terrasoverkapping van Brustor voegt absoluut waarde toe aan je huis en tuin. Het biedt een extra buitenruimte waar je in alle rust kunt genieten van een goed boek, gezellig samenzijn of quality time met je kinderen.

Met de B150 (XL) overkapping met lamellendak betreed je de comfortabele wereld van Outdoor Living. Deze overkapping heeft een strak en elegant design. Het ingenieursteam van Brustor streeft ernaar om geen zichtbare schroeven in het ontwerp te hebben en tilt daarmee het design naar een esthetisch hoger niveau. De niet-zichtbare terrasbevestiging is hier een prachtig voorbeeld van.

  • Strak design
  • Mogelijkheid tot personalisatie
  • Geen zichtbare schroeven
 
 


Waarom kiezen voor de B150 (XL) terrasoverkapping met lamellendak?

Optimaal genieten van zon en schaduw dankzij kantelbare lamellen

De B150 (XL) terrasoverkapping heeft een dak met kantelbare aluminium lamellen van 16 of 21 cm breed. De brede XL lamellen zorgen voor een strak uiterlijk van het dak. Met de mogelijkheid om de lamellen te kantelen, kun je zelf bepalen hoeveel zonlicht of schaduw je onder de overkapping wilt hebben. Met een eenvoudige bediening via afstandsbediening of smartphone kun je het lamellendak naar wens openen en sluiten. Zelfs bij een onverwachte zomerse regenbui hoef je je geen zorgen te maken, want je kunt het lamellendak sluiten en gewoon buiten blijven zitten. Het regenwater wordt onopgemerkt afgevoerd via de palen.

Losstaand in de tuin of aangebouwd aan je woning: de keuze is aan jou

De B150 (XL) terrasoverkapping kan direct aan je woning worden bevestigd of vrijstaand in de tuin worden geplaatst. Als je grote ruimtes wilt overkappen, is het ook mogelijk om meerdere modules te koppelen.

Lamellendak op maat van jouw woningstijl

Maak de B150 (XL) terrasoverkapping helemaal naar jouw wensen met verschillende personalisatiemogelijkheden. Voeg zonwerende opbouwscreens toe om de overkapping volledig windvrij te maken. Kies voor een automatische regen- en sneeuwsensor voor extra bescherming en veiligheid, zelfs wanneer je niet thuis bent. Creëer een gezellige sfeer op het terras met verschillende verlichtingsopties, zoals ledverlichting in de lamellen.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief