Brustor B128 XL pergola met doek 


Klaar om de volgende stap te zetten naar jouw prachtige Brustor terrasoverkapping?

De perfecte combinatie van een pergola en ingebouwde screens die naadloos opgaan in de structuur. 

Deze unieke constructie biedt zowel de voordelen van een zonnescherm als die van een terrasoverkapping. De B128 XL wordt altijd aan de woning bevestigd en het doek wordt moeiteloos elektrisch opgerold dankzij de duurzame ZIP screen-technologie. Hierdoor blijft het doek jaar na jaar strak gespannen in de geleiders.

Met de B128 XL kun je grote oppervlakken overkappen, waardoor je een ruime en beschutte buitenruimte creëert. De geïntegreerde waterafvoer zorgt ervoor dat regenwater efficiënt wordt afgevoerd, waardoor je altijd droog kunt genieten onder de overkapping. Bovendien bieden de optionele inbouwscreens volledige bescherming tegen zon, regen en wind, waardoor je het hele jaar door comfortabel buiten kunt zitten.

Kies voor de veelzijdige B128 XL en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. Maak jouw buitenruimte compleet met deze hoogwaardige oplossing die je beschermt tegen de elementen en tegelijkertijd een stijlvolle uitstraling biedt.

 
 


Waarom kiezen voor de B128 pergola met schaduwdoek?

Overkapping van grote oppervlakken met de B128 XL terrasoverkapping met doek

De B128 XL is de grotere variant van de B128 en biedt uitgebreide mogelijkheden voor overkapping dankzij het frame dat gebaseerd is op de B200 XL. Met sterkere palen kun je nu grotere oppervlakken overkappen met een strak doekdak. De B128 XL combineert de functies van een zonnescherm en een terrasoverkapping in één. Bovendien biedt het nieuwe frame tal van personalisatiemogelijkheden om de pergola met schaduwdoek perfect aan te passen aan jouw wensen.

Geniet van zon of schaduw met het oprolbare doek

De B128 XL is een pergola zonnescherm dat altijd aan het huis wordt bevestigd. In tegenstelling tot andere terrasoverkappingen heeft de B128 XL een oprolbaar doek in plaats van lamellen. Hierdoor kun je altijd kiezen tussen zon en schaduw. Het waterafstotende dakdoek wordt elektrisch opgerold met behulp van Zip-screentechnologie en blijft strak gespannen in de geleiders.

Overkap grote oppervlaktes

Het frame, gebaseerd op dat van de B200 (XL), maakt de B128 XL ideaal voor het overkappen van grotere oppervlakken. Dit is vooral voordelig voor bijvoorbeeld horecagelegenheden. Het frame maakt het ook mogelijk om een deurpaal te integreren en heeft een onzichtbare waterafvoer.

Perfect afsluitbaar aan alle zijden dankzij geïntegreerde screens

De structuur biedt diverse uitbreidingsmogelijkheden aan alle zijden. In gesloten toestand kun je volledige bescherming genieten tegen zon, regen en wind. In geopende toestand heb je een panoramisch uitzicht. De screens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en transparanties, zodat je naar eigen wens kunt personaliseren.

Je kunt jouw pergola ook geschikt maken voor de avonduren met optionele ledverlichting in de ondersteuningsbalken. Daarnaast kun je kiezen voor dimbare ledspots in de horizontale dwarsliggers. Voor de koelere avonden is er een krachtige 2000W-terrasverwarming beschikbaar, zodat je optimaal van buiten kunt genieten. En om het geheel af te maken, kun je de pergola met doekdak volledig laten integreren in de architectuur van jouw woning door te kiezen uit verschillende RAL-kleuren.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief