Brustor B128 pergola met doek 


Klaar om de volgende stap te zetten naar jouw prachtige Brustor terrasoverkapping?

Combineer de voordelen van een zonnescherm met de troeven van een terrasoverkapping.

Deze veelzijdige zonwering is geliefd vanwege zijn minimalistische design en biedt talloze personalisatiemogelijkheden. Met een uitgekiend ontwerp zorgt de B128 voor een panoramisch zicht op de tuin en veel natuurlijke lichtinval in jouw woning.

De B128 wordt altijd aan de woning bevestigd en combineert de voordelen van een zonnescherm met de troeven van een terrasoverkapping. Het doek wordt elektrisch opgerold dankzij de duurzame ZIP screen-technologie, waardoor het doek jaar na jaar strak gespannen blijft in de geleiders. De slanke palen van de pergola zorgen ervoor dat de zonwering als het ware harmonieus opgaat in de architectuur van jouw woning.

Met de Brustor B128 geniet je van:

  • Een minimalistisch design dat perfect past bij moderne architectuur.
  • De perfecte combinatie tussen een zonnescherm en een terrasoverkapping, waardoor je zowel beschutting als flexibiliteit hebt.
  • Een vlotte afvoer van regenwater dankzij de palen van de pergola.

Kies voor de Brustor B128 pergola en ervaar de veelzijdigheid en esthetiek van deze unieke zonwering met terrasoverkapping.

 
 


Waarom kiezen voor de B128 pergola met schaduwdoek?

Maximale lichtinval dankzij het oprolbaar doek

De B128 pergola met schuifdak is een prachtige toevoeging aan je huis. Het unieke gepatenteerde ZIP-systeem zorgt ervoor dat het doekdak altijd strak blijft in de geleiders. Hierdoor kun je moeiteloos het doek open- en dichtschuiven en profiteer je van optimale lichtinval in huis wanneer het doek geopend is. Bovendien is het doek van de B128 verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor je de pergola perfect kunt afstemmen op de stijl van je huis en ramen.

Geniet van een strak en functioneel ontwerp met de B128 pergola. Het schuifdak biedt niet alleen flexibiliteit, maar ook een elegante uitstraling die naadloos aansluit op je woning. Met de keuze uit verschillende RAL-kleuren voor het doek, kun je de pergola helemaal naar jouw smaak aanpassen. Ontdek de perfecte combinatie tussen functionaliteit en esthetiek met de B128 pergola met schuifdak.

Minimalistisch design en vlotte regenafvoer

Brustor legt grote nadruk op een nauwkeurige afwerking. Dit komt tot uiting in de onzichtbaar verwerkte schroeven in het frame van de B128 en de slim weggewerkte waterafvoer in de palen van de pergola. Dankzij deze details en de slanke palen heeft de B128 een minimalistisch design dat perfect opgaat in je tuin, waardoor je altijd kunt genieten van een panoramisch uitzicht.

Ervaar de perfecte harmonie tussen functionaliteit en esthetiek met de B128 pergola. Het doordachte ontwerp zorgt voor een naadloze integratie in je buitenruimte, terwijl het strakke en minimalistische design een moderne uitstraling geeft. Bewonder het panoramische uitzicht en geniet van de ongeëvenaarde elegantie van de B128 pergola.

Aanpasbaar aan de noden van jouw woning

Geef de Brustor B128 pergola een persoonlijke touch! Creëer 's avonds een gezellige sfeer op je terras met de sfeervolle verlichtingsmogelijkheden. Kies voor dimbare ledverlichting in de palen, zijgeleiders of ondersteuningsbalk. Daarnaast kan een volautomatische, oprolbare volant op zonne-energie worden geïntegreerd, de ideale oplossing om de laagstaande zon 's ochtends bij het ontbijt of 's avonds bij zonsondergang tegen te houden.

Bescherm jezelf tegen zijwind door de zijkanten van de zonwering volledig af te sluiten met screens. Deze worden mooi afgewerkt met een vast driehoekig doek en zonwerende ZIP screens. Bovendien kan de hoogte worden aangepast aan de hand van de verstelbare voet, afhankelijk van de gewenste afwatering.

De succesvolle lancering van de B128 pergola bewijst dat dit product een topper is in het assortiment van Brustor. Het biedt de ideale oplossing om schaduw en gezelligheid te creëren, volledig op maat van jouw woning en persoonlijke voorkeuren. Naast alle opties heb je ook de vrijheid om zelf de keuze te maken voor het doek en de RAL-kleur van de structuur. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van jouw B128 pergola een uniek pronkstuk in je buitenruimte.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief