Haal het maximale uit je buitenruimte met Brustor Outdoor Living

Vraag vandaag nog jouw offerte aan en geniet van 10% korting** Voorjaaractie tot en met 31 maart 2023

Het voorjaar komt eraan en dat betekent dat we weer meer tijd buiten kunnen doorbrengen. Wil je jouw terras of tuin verfraaien met een stijlvolle en functionele overkapping? Dan ben je met een Brustor Outdoor Living van Het Buitenhuis aan het juiste adres. De perfecte plek om kennis te maken met de verschillende producten van Brustor.

Brustor is een Belgische fabrikant van zonwering lamellendaken en terrasoverkappingen. Hun lamellendaken zijn bijvoorbeeld erg populair. Deze daken bestaan uit beweegbare lamellen, waardoor je de lichtinval en ventilatie volledig zelf kunt bepalen. Bovendien biedt een lamellendak bescherming tegen zon, regen en wind. Zo kun je langer genieten van jouw terras, zelfs bij minder goed weer.

Voorjaarsactie op lamellendaken

Op dit moment heeft Brustor een interessante voorjaarsactie lopen op de B200 (XL) en B250 XL lamellendaken. Als je voor 31 maart een offerte aanvraagt geniet je van maar liefst 10% korting op deze producten. Een mooie kans om jouw buitenruimte in één klap een stuk comfortabeler en stijlvoller te maken.

Bij Het Buitenhuis vind je niet alleen lamellendaken, maar ook andere outdoor living producten. Ons personeel staat altijd voor je klaar om advies te geven en je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Zo kun je meteen jouw perfecte buitenruimte creëren.

Eigen plaatsingsdienst

Als je een product van Brustor koopt hoef je je geen zorgen te maken over de plaatsing ervan. Het Buitenhuis heeft namelijk een eigen plaatsingsdienst die jouw overkapping of zonwering vakkundig installeert. Zo hoef je zelf geen moeite te doen en ben je verzekerd van een perfect resultaat.


Breng jouw buitenruimte naar een hoger niveau en profiteer van de voorjaarsactie op lamellendak van Brustor. 

Bezoek Het Buitenhuis in Dendermonde voor advies en inspiratie. 

Vraag vandaag nog jouw offerte aan en geniet van 10% korting op de B200 (XL) en B250 XL lamellendaken. *

* Voorjaaractie tot en met 31 maart 2023
Contacteer ons

Hoe onderhoud ik mijn Brustor terrasoverkapping?