Opendeurweekend  zaterdag 18 & zondag 19 maart '23

Laat je inspireren door onze prachtige nieuwe collectie.(Foto: 'Carol' Gommaire)

Ready, set, spring! Wij kunnen niet wachten om jou te verwelkomen tijdens ons opendeurweekend op zaterdag 18 en zondag 19 maart.

Ontdek als eerste onze splinternieuwe collectie en laat je verrassen door ons ruim assortiment aan tuinmeubelen, Brustor terrasoverkappingen, Umbrosa parasollen en uitgebreid gamma outdoor cooking essentials. Maar dat is nog niet alles!

We hebben namelijk ook een geweldige primeur voor jou: de nieuwe buitenkeukens van Cooxs Belgium. De perfecte match voor iedereen die van buitenleven én culinaire hoogstandjes houdt.

Terwijl je bij ons shopt, geniet je bovendien van een lekker glaasje wijn... Zo kan je in alle rust onze collectie ontdekken.

En er is nóg meer, want we hebben nog een leuk nieuwtje voor jou.
Sinds dit jaar zijn we ook verdeler van het prachtige Belgische merk GOMMAIRE. Hun outdoorcollectie is een unieke mix van tijdloos en innovatief design in teak.
Van tafels en stoelen tot modulaire loungesets, ligbedden en salontafels: elk stuk kan volledig geïntegreerd worden in jouw buitenruimte en poolhouse-interieur.

En er is nog meer! Vanaf 19 maart tot 18 juni zijn we elke 1e en 3e zondag van de maand open van 14u-17u. Zo kan je op je gemak onze collectie blijven bewonderen en de nodige inspiratie opdoen voor jouw droomtuin.

Dus, wat houdt jou nog tegen? Kom langs en laat je inspireren door onze prachtige collectie. Wij kijken er alvast naar uit om jou te verwelkomen.

Tot dan!

Brustor Terrasoverkappingen

Voorjaarsactie op B200 (XL) en B250 XL lamellendaken.  Geniet van maar liefst 10% korting op deze producten. Een mooie kans om jouw buitenruimte in één klap een stuk comfortabeler en stijlvoller te maken.

Cooxs 
"Beauty has a name"

 
COOXS staat voor exceptionele buitenkeukens en genieten op buitengewoon niveau. 
Breng jouw binnenruimte naar buiten!

"Brustor terrasoverkappingen"

 
-10% korting op
Brustor terrasoverkappingen*
 
*Actie geldig op B-200-XL, B-250-XL, B300
 


Opendeurweekend zaterdag 20 & zondag 21 april '24
Laat je inspireren door onze prachtige nieuwe collectie. (Foto: 'Castle Line')