Looft Lighter

Een elektrische vuurstarter die een beetje op een lichtzwaard lijkt, een houtskoolgrill snel aan de gang krijgt en geld bespaart door regelmatig aanmaakblokjes te kopen.
De Looftlighter, wat het is, hoe het wordt gebruikt, de voor- en nadelen, en meer.

Als je ooit op houtskool hebt gegrild, weet je al dat een van de grootste hoofdpijnen het aansteken van de houtskool is. Ik vermoed sterk dat de belangrijkste reden waarom mensen gasbarbecues kopen, is dat ze gemakkelijker aan te steken zijn. Er zijn natuurlijk altijd een oplossingen voor het probleem.

“De snelste, veilige en milieuvriendelijke manier om je barbecue aan te steken.” 

Een snelle, veilige en schone manier om uw houtskool- of houtvuren aan te steken. Het gebruikt elektriciteit om een ​​stroom hete lucht te creëren die u op uw houtskool of hout blaast en het in 60 seconden of minder aansteekt, zonder dat u aanstekervloeistoffen of aanmaakblokjes nodig heeft.
In wezen is de Looftlighter ’s werelds meest intense föhn. De cilindrische unit blaast een geconcentreerde stroom oververhitte lucht. Richt het op houtskool, briketten of hout, en al snel heb je een vuurtje.

Het prototype was de broodrooster van meneer Looft, en een stofzuiger die opnieuw werd geplaatst om te blazen in plaats van te zuigen.
Hij deed houtskool in de broodrooster, zette hem aan en creëerde een krachtige luchtstroom om het ontstekingsproces te versnellen. Echt, het is niet zo anders dan het gebruik van een balg om kolen op te stoken.

De Perfecte Ribbetjes by Tom Bertels