Meer over jacuzzi

Jacuzzi kopen, heb je vragen ?


 
Jacuzzi

Wat is er beter om na een drukke dag heerlijk te ontspannen in een jacuzzi bij u thuis, samen met je gezin, vrienden of familie of in je eentje. Er zijn verschillende termen die we kunnen gebruiken dergelijke jacuzzi's: spa, whirlpool, hottub, bubbelbad, brubbelbad, jacuzzi… Maar toch is er verschil. Wat zeker is, is dat de jacuzzi de perfecte wellness aan uw lichaam geeft.Wens je eens lekker te ontspannen met je vrienden of familie, dan doe je dat het best in je eigen jacuzzi., sommigen geven de jacuzzi ook andere namen zoals spa, whirlpool, bubbelbad, borrelbad, hot tub, enz. Het maakt eigenlijk niet echt uit  want het heeft geen belang hoe je de jacuzzi nu eigenlijk noemt.Meest gebruikte naam voor een jacuzzi is inderdaad jacuzzi, naar de uitvinder van de luchtpomp voor dit bubbelbad, Candido Jacuzzi, was op zoek naar mogelijkheden om zijn zoon Kenneth Jacuzzi verlichting te geven voor zijn reumatoïde artritis.

Later stond deze zoon aan het hoofd van het bedrijf.  Nu ja uitgevonden kan je moeilijk zeggen er waren reeds verschillende natuurlijk hotsprings, zogenoemde warmwaterbronnen die op natuurlijke wijze als jacuzzi waren ontstaan. Het is de technische verwezenlijking ervan die door hem werd verricht.

  Vorige 

 


Is dat de juiste naam...jacuzzi?


Desondanks dat het woordje jacuzzi is ontleent aandoe uitvinder worden er in de pers en internet verschillende namen en schrijfwijzen gebruikt zoals zjakoesie, sjacuzie, jaccuzi, jacuzi, jacuzzi…maar ook bubbelbad, borrelbad, brobbelbad, whirlpool, hot tub of hot bad.  De correcte schrijfwijze is en blijft nog steeds jacuzzi, en is in feite een Italiaanse familienaam. Deze naam is zo ingeburgerd zoals de namen van een Tefalpan, een Kodak enz. Zo leeft ook de naam Jacuzzi verder. Verschillende jacuzzi fabrikanten werken nu op hetzelfde principe als de firma jacuzzi, zo zijn er meer dan 300 fabrikanten in de VS die jacuzzi’s produceren, in België zijn er een tiental bekende Amerikaanse jacuzzi merken verkrijgbaar.

    Vorige    

 


Aanbod van jacuzzi’s

Er is wereldwijd een groot aanbod in jacuzzi’s. Er zijn veel jacuzzi-type baden mogelijk, dus ook veel keuze in de jacuzzi.  De design jacuzzi, de luxueuze jacuzzi, de wellness jacuzzi, de jacuzzi waar je kan in zwemmen (swimspa). Maar welke jacuzzi is de beste jacuzzi voor jou? Wij van Het BuitenHuis reeds de 4de generatie, en reeds meer dan 17 jaar ervaring in jacuzzi’s en wellness kunnen je hiermee helpen en de best geschikte jacuzzi voor u vinden.

   Vorige  


U schaft graag een jacuzzi aan ?

U wil ook genieten van uw privé jacuzzi? Je kan opteren om de jacuzzi binnen in een wellness ruimte te plaatsen, maar onze voorkeur gaat nog steeds uit naar een jacuzzi in de tuin of op het terras. Pas dan kan u het echte jacuzzi gevoel laten ontstaan. Persoonlijk vinden we het zelfs toffer en leuker om in de winter gebruik te maken van de jacuzzi in plaats van in de zomer. Als het buiten koud is verlang je naar de warmte van de jacuzzi, als je uit de jacuzzi komt heb je ook de eerste minuten geen kou en heb je rustig de tijd om je af te drogen en binnen te gaan. Heel tof is ook een overdekte ruimte met daarin een sauna of infraroodsauna, een jacuzzi en enkele lounge meubelen, eventueel samen met je zwembad te realiseren. Het kan allemaal in Het Buitenhuis, we helpen je heel graag bij de realisatie ervan.

   Vorige  


Hoeveel personen kunnen er in de jacuzzi ?

Hoe groot is uw gezin of familie of uw toffe vriendenkring? Wil je in de jacuzzi met enkel jullie beiden of kan de pret niet op met vele vrienden en familie? je hebt de keuze: Het Buitenhuis bied jacuzzi modellen aan met verschillende jacuzzi mogelijkheden.

Zo zijn er jacuzzi modellen voor verschillende personen met zit- of ligplaatsen, of de combinatie van jacuzzi zitplaatsen met jacuzzi ligplaatsen, je kiest maar uit:
Zo kies je uit :

  • Jacuzzi voor 2/3 personen
  • Jacuzzi voor 3/4 personen
  • Jacuzzi voor 4 personen
  • Jacuzzi voor 5 personen
  • Jacuzzi voor 6 personen
  • Jacuzzi voor 7 personen

Wil je nog meer mogelijkheden dan bestaat er ook een grote zwem jacuzzi waar je zelfs tegen de stroming in kan zwemmen, je zwemt ter plaatse in de jacuzzi en het water beweegt rondom je, als het ware in een rivier. Met verschillende jacuzzi instellingen bepaal je de kracht van de jacuzzi tegenstroming. Het Buitenhuis bied je hierin ook verschillende mogelijkheden. Er zijn 4 verschillende zwem jacuzzi modellen:

  • Zwemjacuzzi „Splash” 430 cm x 240 cm x140 cm
  • Zwemjacuzzi „Sport” 430 cm x 240 cm x140 cm
  • Zwemjacuzzi „Sport” 520 cm x 240 cm x140 cm
  • Zwemjacuzzi „Kona” 520 cm x 240 cm x140 cm

  Vorige  


Waar koop je best je jacuzzi ?

Gaan kijken kan je overal, goed kopen kan je alleen bij Het Buitenhuis te Dendermonde !  Koop steeds een jacuzzi in vertrouwen bij een erkende dealer en met een toonzaal voorhanden, dat bespaart u teleurstelling achteraf als u technische bijstand nodig heeft, wat via internet niet altijd evident is. Het Buitenhuis heeft reeds meer dan 17 jaar ervaring in technische bijstand, opleiding en installatie van jacuzzi’s , zwembaden en sauna’s voor binnen en buitengebruik. Altijd welkom in onze showroom te Appels-Dendermonde waar wij u de nodige uitleg over onze jacuzzi’s kunnen geven en onze verschillende modellen jacuzzi’s kunnen aantonen.

Steeds zijn er tientallen jacuzzi modellen in voorraad en bijna alle jacuzzi modellen zijn dan direct leverbaar. Er is ook een testzone voor de jacuzzi's, je kan dan best aangeven wanneer je deze jacuzzi wil uittesten of een jacuzzi afspraak maken, er staan steeds enkele jacuzzi modellen klaar om uit te proberen. Dit geeft u nog een duidelijker beeld van zit -en lighouding, massage, wellness, ergonomie,… de grote verschilpunten van onze jacuzzi’s met andere jacuzzi’s.

De jacuzzi modellen van Marquis spas zijn uitmuntend op het gebied van jacuzzi massage technieken en werken heel therapeutisch, niet zoals de meeste jacuzzi’s gebouwd zijn, daarom vind je speciale jacuzzi types in deze collectie. Je kan dan opteren om de jacuzzi massage te laten variëren van voeten, onderbenen, bovenbenen, onderrug, bovenrug, schouder en nekmassage. Eénmaal dit gevoeld wil je geen andere jacuzzi meer hebben. en unicum in de jacuzzi wereld. Er zijn diverse jacuzzi prijsklassen van goedkoop tot de meer gesofistikeerde jacuzzi modellen en jacuzzi series.

  Vorige  

 


Wat bepaalt de juiste prijs van een jacuzzi?

In jacuzzi land zijn er vele mogelijkheden van Chinese goedkope baden tot de top van de jacuzzi modellen uit Amerika. Deze zijn reeds meer dan 35 jaar gefascineerd met de ontwikkeling er van. Zij kijken wat de lichaamsbouw is van het menselijk lichaam, de spiergroepen, de letsels waar vele gebruikers mee te kampen hebben, de therapeutische waarde van de jacuzzi jets en de jacuzzi massage. Dit geeft samen het resultaat van een perfecte jacuzzi gebouwd op de wensen van de eindgebruiker.

Het is simpel een kuip te voorzien van verwarming, enkele jets en een deksel, maar je moet dan eens in detail gaan belikken welke jacuzzi jets deze gebruiken, wat de pijnlijke uitstoot is van minuscule ( honderden zelfs) jacuzzi jets. Bij Marquis jacuzzi modellen hebben ze speciale jets de genaamde HK40 ( die geven 40 gallon of 160 liter water per minuut per jacuzzi jet) deze gecombineerd met hydrotherapie geeft een ongelofelijke jacuzzi massage die een weldaad is voor lichaam en geest.
Daar precies schuilt het verschil van de prijs van een jacuzzi, wil u gewoon wat bubbelen in een whirlpool, dan hoef je geen duurder bad aan te schaffen , dan kan het ook met een jacuzzi model uit de economische reeks, onze E-serie !
Sommige maken dan belang van de ingebouwde bediening… Het is „Balboa" die gebruikt word zegt men dan.
Het is niet slecht maar geen garantie voor een perfecte jacuzzi. Het is ook niet zo als je in een Lada een Blaupunkt radio inbouwt dat je dan plots een BMW hebt natuurlijk ( bij wijze van spreken ).

  Vorige  


Wat doe ik met de jacuzzi in de winter?

Klanten die een jacuzzi hebben aangekocht kunnen een heel jaar door van de jacuzzi  gebruik maken. Ook al staan de meeste jacuzzi’s buiten. In de wintermaanden, met zijn koudere temperaturen, zijn nog aangenamer om in het warme water van de jacuzzi te vertoeven. Dit komt door de constante watertemperatuur van uw jacuzzi buiten, die rond de 37 à 38°C is. De temperatuur van het water kan u zelf instellen. Het is zelf zo dat (wetenschappelijk bewezen) de therapeutische waarde van een buitenjacuzzi nog groter is tijdens de koudere wintermaanden.

  Vorige  


Heb ik de ruimte om een jacuzzi te plaatsen?

De jacuzzi modellen van Marquis spa kan je zowel in de tuin plaatsen als in een overdekte wellness ruimte in de tuin, of kan je ook de jacuzzi in een wellness ruimte binnen plaatsen, hou er wel rekening mee dat er condens kan ontstaan bij gebruik van de jacuzzi en voorzie voldoende ventilatie. Je kan een jacuzzi het hele jaar door gebruiken ook in de winter als het vriest, dit geeft nog een extra therapeutische werking voor uw hele lichaam. Onze jacuzzi modellen van Marquis spa’s werken van -60° C tot +80 ° Celsius.

  Vorige  


Ik wil een jacuzzi in de tuin plaatsen.

Dit is perfect mogelijk en deze neemt uiteindelijk niet zo veel ruimte in beslag. U kan al kijken waar u de jacuzzi wilt plaatsen in uw tuin. Om niet te veel hinder te hebben van de weer-perikelen die er soms kunnen zijn, zoekt u best dat geschikte plaatsje die wat beschutting geeft naar de wind toeEen jacuzzi in uw tuin kan als je rekening houdt met volgende factoren, voorzie een perfect windvrij jacuzzi plaatsje, verstevig de grondoppervlakte met een droogbeton laag, een houten of betegeld terras dat perfect pas ligt ( niet aflopend). De inkleding kan op vele manieren gebeuren. Wil je de spa deels inbouwen hou er dan rekening mee dat het technische gedeelte van de jacuzzi steeds bereikbaar moet zijn.  Misschien is het beter om de spa om te bouwen met een degelijk terras om beter te integreren in de tuin. Hebt u redelijk wat meer plaats dan kan je ook een zwem-jacuzzi of zwemspa, swimspa plaatsen, dan kan je winter en zomer fitnessen of aan je conditie werken onder water of baantjes trekken in je maxi jacuzzi of swimspa. Het Buitenhuis kan u verder helpen naar de passende buitenspa of jacuzzi die u wenst.  Uw jacuzzi overdekken kan ook, maar is geen must.  Zo kan u vanuit de jacuzzi die prachtige sterrenhemel zien of misschien wel de sneeuwvlokjes op je laten afkomen terwijl je in het warme jacuzzi water bubbelt.

  Vorige  


Ik wil een jacuzzi op mijn dakterras plaatsen.

U wil de jacuzzi op het jacuzzi balkon of op het jacuzzi dakterras plaatsen van je appartement ? Hou er dan rekening mee van een gemiddelde gewichtstoename per jacuzzi van ongeveer 600 à 700 kgr per vierkante meter. Vraag uw architect voor meer technische uitleg en voorzieningen of dit kan voorzien worden of is voorzien voor een jacuzzi. Hou er ook rekening mee dat u graag geniet van wat privacy als u in uw jacuzzi zit. We bieden oplossingen met terrasoverkappingen van Brustor om meer privacy te geven.

  Vorige  


Ontspanning in de jacuzzi!

U zoekt een echte ontspanning en meer family time voor het ganse gezin, probeer dan eens een jacuzzi uit bij u thuis. We realiseren graag met jou je mooiste jacuzzi dromen. Of het nu dient om in uw jacuzzi tuin te plaatsen, op uw jacuzzi terras, op uw jacuzzi balkon, in je jacuzzi wellness ruimte. Je kan pas echt genieten met de juiste jacuzzi producten en het juiste jacuzzi onderhoud. Het Buitenhuis is daar best geplaatst om u met jacuzzi-raad en jacuzzi-daad bij te staan. Het bad is superstevig en volledig geïsoleerd en kan de hevigste winters aan met een toch economisch jacuzzi verbruik.

  Vorige  


Geneeskrachtige jacuzzi werking?

Dat een jacuzzi een geneeskrachtige werking heeft kan je niet meer ontkennen. De krachtige jacuzzi jet stralen met hydrotherapie zorgen voor een weldadig jacuzzi gevoel bij mensen die last hebben van spierpijnen, reuma, artrose, of artritis. Stress zoals die zich hedendaags voordoet komt meestal voort uit sterke spierpijnen in de omgeving van de nekspieren. De juiste jacuzzi stralen of jacuzzi jets geven hier de nodige verlichting. De jacuzzi hydromassage van Marquis spa is wereldwijd begeert en heeft specifieke kenmerken die je niet bij andere jacuzzi bouwers terugvind, deze zijn dan ook gepatenteerd en kunnen niet worden nagebootst door anderen, ze hebben daarvoor ook vele jaren jacuzzi werking bestudeert alsook de anatomie van het menselijk lichaam er in verwerkt om een perfecte jacuzzi massage te garanderen.
Vergeet ook niet dat Marquis reeds meer dan 600 Make A Wish wensen heeft volbracht !


  Vorige  

 

.