Ofyr: Vuur, Smaak, Beleven
Tickets
Ofyr: Vuur, Smaak, Beleven
Zaterdag 7 maart om 11:00
Workshop OFYR
Verliefd op het vlammenspel? Net een OFYR gekocht of nog aan het twijfelen? Ontdek alle facetten van dit veelzijdige toestel!
Wat je leert:
- Van opstart tot opkuis – de OFYR heeft geen geheimen meer
- Creatief aan de slag met vlees, vis en groenten
- Technieken en tips & tricks van onze chef
- Verschillende gerechten bereiden rond het vuur
Wat je krijgt:
- Interactieve hands-on workshop
- Gezellig samen eten van het klaargemaakte menu
- Wijn en water tijdens de workshop
- Vol vertrouwen aan de slag met je OFYR
Samen aan de slag rond het meest gezellige vuur!
*We starten vanaf 8 deelnemers. Verhindering? Meld dit 5 dagen vooraf.
Meet Chef Tom
De man achter onze workshops en een bekende naam in de BBQ-wereld. Tom verfijnde zijn skills in Italië en is een vertrouwd gezicht bij Big Green Egg liefhebbers.
Van Big Green Egg, The Bastard, Vonken, Alfa Forni tot OFYR en Braaimaster. Tom beheerst elk toestel als geen ander. Zijn geheim? Passie voor het vak, topkwaliteit ingrediënten en de kunst om technieken op een toegankelijke manier over te brengen.
Onder zijn begeleiding leer je niet alleen koken, maar ook genieten van het hele proces. Authentiek, gezellig en altijd met oog voor detail.
Meet Chef Tom
De man achter onze workshops en een bekende naam in de BBQ-wereld. Tom verfijnde zijn skills in Italië en is een vertrouwd gezicht bij Big Green Egg liefhebbers.
Van Big Green Egg, The Bastard, Vonken, Alfa Forni tot OFYR en Braaimaster. Tom beheerst elk toestel als geen ander. Zijn geheim? Passie voor het vak, topkwaliteit ingrediënten en de kunst om technieken op een toegankelijke manier over te brengen.
Onder zijn begeleiding leer je niet alleen koken, maar ook genieten van het hele proces. Authentiek, gezellig en altijd met oog voor detail.











