Big Green Egg: Fiesta Latina

Tickets voor dit evenement zijn uitverkocht.

 

Een 4 uur durende workshop waarbij je zelf aan de slag gaat om de lekkerste creaties te maken;
Tijdens deze sessie gaan we aan de slag met uitdagendere recepten en maken we gebruik van andere accessoires dan bij de First Steps.

Menu:
Nachoschotel (2 personen)
Gestoomde vis met Nouilly prat saus
Flammkuchen
Fajitas met rundvlees en chimichurri saus
Dessert ijs met aardbeien en blauwe bessen kort gegaard 

Uiteraard hoort bij gezelligheid ook een lekker glaasje wijn. We voorzien dan ook graag een heerlijk wijntje bij de verschillende gerechten die we samen bereiden.

Deze workshop biedt een fantastische kans om meer te leren over het gebruik van de Big Green Egg en om samen te genieten van heerlijk eten, gezelligheid en een ontspannen sfeer. Mis het niet!

 

Chef: Arie Van Prooijen

Voeding en lekker eten is zijn leven; kok in hart en nieren! Steeds goedlachs en met een natuurlijke aanpak weet hij iedereen te overtuigen van de meerwaarde van de Big Green Egg. 
Al sinds jaren het groene bloed ..


Datum & Tijd
zaterdag mei 04, 2024
11:00 15:00 (Europe/Brussels)
Locatie

Het Buitenhuis

Bevrijdingslaan 157a
9200 DENDERMONDE
België
+32 52 25 61 16
info@hetbuitenhuis.be
Krijg de routebeschrijving
Organisator

Het Buitenhuis

+32 52 25 61 16
info@hetbuitenhuis.be
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.